Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Vodolija – ljubavni horoskop za 2014. godinu

2014. može biti vrlo romantična godina za Vodolije – ali tako neće izgledati na početku. Zakoračićete u Novu godinu sa Venerom, planetom ljubavi, u ciklusu retrogradnog kretanja u dvanaestoj kući, tamnoj i skrivenoj kući, Vodolija - horoskop za 2014. godinukoju astrološka tradicija smatra carstvom tame.

Venera je već 2013. godine ušla u ovu oblast 5. novembra i tu će biti do 5. marta 2014. godine. Ovaj položaj može podvući dva aspekta: jedan, u vezi sa tugom, drugi, sa misterijom. U prvom slučaju, to može biti zbog razočarenja, razdvajanja, usamljenosti , a moguće je i da će neke skrivene misli ili podsvesne traume izaći na površinu.

U drugom slučaju, može se raditi o tajnoj ljubavnoj vezi, zabranjenoj aferi, emotivnim pitanjima, ogovaranjima, ucenom, ili otkrivanjem čuvanih tajni. Čuvajte se, naročito ako ste u vezi koja je na neki način povezana sa vašim poslom, studiranjem ili karijerom!

Advertisements

Opreznost se preporučuje posebno u januaru 2014. godine, kada je Venera retrogradna a okolnosti će postati teško kontrolisati te se stvari mogu neočekivano razvijati.

Posle otprilike dva meseca relativnog mira, ponovo će doći do komešanja u vašem životu. Ovaj put to će biti strast, seks ili potomstvo.

Konačno , posle svih ovih avantura , u julu 2014. godine odigraće se ono najvažnije: Jupiter će ući u Vodolijinu kuću odnosa. Ovo označava početak razdoblja od dvanaest meseci povoljnog za odnose i veze, u kojem će doći do ljubavnog ispunjenja. Budite spremni na sve: od novih ljubavnih ponuda i mogućnosti, do stabilizacije postojeće veze.

Poslednji deo jula i ceo mesec avgust 2014. mogu doneti apsolutno posebne događaje, kao i oktobar i novembar.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top