Horoskop za 2014. godinu

Vodolija

Uopšteni pregled 2014. godine za Vodoliju

Ove godine ćete verovatno kopati duboko u svoju porodičnu istoriju i pokušavati da saznate više o svojim precima. Tokom trećeg i četvrtog kvartala godine, imaćete osećaj da zvezde ne rade u vašu korist. Međutim, to baš neće biti slučaj. Ne budite sumorni, budete li pozitivno gledali na stvari i one će biti bolje. Ali, pazite da ne ponavljate greške iz prošlosti. I vaš lični i profesionalni život će trebati više pažnje, tako da ćete se neprestano osećati kao svezani. Tu i tamo tokom cele godine tražićete vremena da uživate u miru i meditaciji. Pored zanemarljivih sporova kod kuće i na poslu, ništa neće negativno uticati na vašu sigurnost i sreću.

Vodolija – poslovni horoskop za preduzetnike u 2014. godini

Vaš posao će se odvijati nesmetano ove godine, i nećete morati previše da se brinete. Međutim, ova godine nije povoljna za širenje poslovanja, tako da odagnate misli koje vas navode na to. Ali ako imate takve planove, poradite na njima, ali ostavite primenu za sledeću godinu. U tekućim projektima treba da radite toliko naporno da drugi teško mogu da prate standarde koje postavljate. Ako primetite da neki od vaših partnera nisu od veće koristi za vas ili vam čak rade na štetu, možete da prekinete saradnju sa njima, ali na učtiv i politički korektan način. Ako razmišljate da uzmete kredit, vodite računa o svojim mogućnostima, a ako ste posudili novac nekome, možda biste ga mogli dobiti nazad.

Vodolija  – karijera u 2014. godini

Nastavite vredno da radite ove godine  i to će imati efekta. Zapamtite, kako kažu, uspeh je 99 posto rada i 1 posto talenta. U prvom kvartalu ove godine, postoje šanse da ćete biti upitani da se preselite u filijalu vaše firme u

Advertisements

Vodolija - horoskop za 2014. godinu

Vodolija – horoskop za 2014. godinu

drugom gradu, pa budite spremni za to. To će za vas biti svojevrsna sreća u nesreći. Biće perioda u toku godine kada ćete biti frustrirani jer vaši nadređeni ne prepoznaju vašu vrednost. Ne gubite volju! Nastavite neumoljivo da radite i uspeh će sigurno doći u svoje vreme. Broj vaših poslovnih kontakata će se verovatno povećati, a oni mogu mnogo da doprinesu u kasnijem razvoju vaše karijere. Ako budete u iskušenju da promenite posao, razmislite dva puta. Posavetujte se sa ljudima u koje imate poverenja, to vam može pomoći u donošenju ispravnih odluka.

Vodolija –  finansije u 2014. godini

Ne očekujte da se dese velike stvari na finansijskom planu ove godine. Neće svi vaši napori uroditi rezultatima koje očekujete. U prvoj polovini godine, možda ćete i stvoriti neke dugove, ali u drugoj polovini ćete zaraditi dovoljno da bi mogli da ih raščistite. Ali ako pozajmite novac, potrudite se da to budu iznosi u granicama koje možete da vratite, ili ćete se naći u još goroj situaciji. Napravite plan u upravljanju svojim troškovima. Možete da očekujete finansijsku podršku svog bračnog druga, ako on / ona radi. Možda dođe i do prilika da zaradite nešto i iz dodatnih izvora zarade, ali takve ponude prihvatite samo ako osećate da imate dovoljno vremena za njih.

Vodolija – ljubav i brak u 2014.godini

Velika godina za ljubav i romantiku je pred vama, bez obzira na bračni status. Možda ćete morati da se prilagodite nekim promenama, ali na duže staze ćete videti da je to zaista bila sreća u nesreći. Samci će verovatno pronaći voljene osobe i to preko najnovijih vidova komunikacije. Ukoliko želite da vašu postojeću vezu podignete na viši nivo, možda brak, druga polovina godine će biti povoljna za to. Što se tiče bračnih parova, oni će imati dosta međusobnog razumevanja, dovoljno prostora i slobode da rastu i razvijaju se.

Saveti za Vodolije za 2014. godinu

Urazumite svoj tempo rada. Budite organizovani i metodični.

Ne donosite impulsivne odluke na planu karijere. Ako imate još jednu ponudu za posao, dobro razmislite pre donošenja odluke.

Pokušajte da ne pozajmljujete novac ako baš ne morate, i neka to bude iznos koji možete vraćati.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top