Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Vaga – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Sa Uranom u Vagi u kući odnosa, period od 2011. – 2018. će biti nemiran, obeležen promenama koje se tiču para ili partnera.

Da biste uspešno prošli kroz ovaj period, moraćete da se prilagođavate. Ovo će vam, više nego ikada, biti potrebno  u prvom delu 2014. godine, jer Uran će biti uhvaćen u napetoj konfiguraciji.

Vaga - horoskop za 2014. godinu

Vaga – horoskop za 2014. godinu

I tu nije kraj. Vladar kuće odnosa u Vagi je Mars, koji će biti u ciklusu retrogradnog kretanja upravo u Vagi, gde će ostati neuobičajeno dugo: od 7. decembra 2013. godine do 26. jula 2014. Ovaj dug boravak može imati važan uticaj na Vage koje imaju partnera.

Advertisements

U teoriji, retrogradni Mars u Vagi trebao bi pojačati vašu seksualnost i inicijativu na ljubavnom planu, čineći vas poželjnijim i unoseći strast u vaš život. A zapravo, iziritiran opozicijom sa Uranom i kvadratom sa Jupiterom i Plutonom, Mars ima tendenciju da pokaže svoju negativnu, agresivnu i konfliktnu stranu.

Čak i više od tendencije ka neslaganju, postoji opasnosti od raskida veze, naročito ako to stoji i u ličnom horoskopu. Štaviše, od marta 2014. Venera, planeta ljubavi i Vagin vladar, će takođe biti u ciklusu retrogradnog kretanja.

Najkomplikovaniji periodi će biti januar, mart ( delimično! ) april i prva polovina maja naredne godine.

Prethodno pomenuti tranziti mogli bi, međutim, dovesti i do strastvene ljubavne priče. Ali, čini se da će vas ona samo uznemiriti te da neće dobro završiti.

Advertisements

U julu 2014. godine, tenzije će nestati kao da ih nikada nije bilo, i harmonija će zauzeti svoje mesto u Vaginim ljubavnim odnosima.

Pod sjajnim, velikim trouglom Marsa, Jupitera i Urana, druga polovina septembra, i oktobar, Vagama obećavaju ispunjenje na ljubavnom planu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top