Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Vaga – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Sa Uranom u Vagi u kući odnosa, period od 2011. – 2018. će biti nemiran, obeležen promenama koje se tiču para ili partnera.

Da biste uspešno prošli kroz ovaj period, moraćete da se prilagođavate. Ovo će vam, više nego ikada, biti potrebno  u prvom delu 2014. godine, jer Uran će biti uhvaćen u napetoj konfiguraciji.

Vaga - horoskop za 2014. godinu

Vaga – horoskop za 2014. godinu

I tu nije kraj. Vladar kuće odnosa u Vagi je Mars, koji će biti u ciklusu retrogradnog kretanja upravo u Vagi, gde će ostati neuobičajeno dugo: od 7. decembra 2013. godine do 26. jula 2014. Ovaj dug boravak može imati važan uticaj na Vage koje imaju partnera.

Advertisements

U teoriji, retrogradni Mars u Vagi trebao bi pojačati vašu seksualnost i inicijativu na ljubavnom planu, čineći vas poželjnijim i unoseći strast u vaš život. A zapravo, iziritiran opozicijom sa Uranom i kvadratom sa Jupiterom i Plutonom, Mars ima tendenciju da pokaže svoju negativnu, agresivnu i konfliktnu stranu.

Čak i više od tendencije ka neslaganju, postoji opasnosti od raskida veze, naročito ako to stoji i u ličnom horoskopu. Štaviše, od marta 2014. Venera, planeta ljubavi i Vagin vladar, će takođe biti u ciklusu retrogradnog kretanja.

Najkomplikovaniji periodi će biti januar, mart ( delimično! ) april i prva polovina maja naredne godine.

Prethodno pomenuti tranziti mogli bi, međutim, dovesti i do strastvene ljubavne priče. Ali, čini se da će vas ona samo uznemiriti te da neće dobro završiti.

U julu 2014. godine, tenzije će nestati kao da ih nikada nije bilo, i harmonija će zauzeti svoje mesto u Vaginim ljubavnim odnosima.

Pod sjajnim, velikim trouglom Marsa, Jupitera i Urana, druga polovina septembra, i oktobar, Vagama obećavaju ispunjenje na ljubavnom planu.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top