Horoskop za 2014. godinu

Vaga

Uopšteni pregled 2014. godine za Vagu

U prvoj polovini 2014. godine mogli biste biti prilično nestrpljivi. U tom periodu planete će testirati vaše strpljenje, zato pazite šta radite i govorite. Jedna rečenica izvučena iz konteksta može povrediti druge, tako da ćete morati biti veoma oprezni i politički korektni dok govorite. Tokom cele godine možda ćete biti zauzeti i na radnom mestu, i privatno. Čak i u poslu mogućnosti sukoba ega su prilično visoke. Moraćete taktičnije da rešavate takve situacije. Zaposleni će verovatno brzo da napreduju u karijeri. Novčani priliv će biti stabilan , ali ne očekujte previše. Saturn u Škorpiji , sugeriše da je došlo vreme da obratite pažnju na svoje investicije te da povedete računa o štednji.

Vaga – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Bićete veoma aktivni na društvenom području, u interakciji sa što je moguće više ljudi u cilju promovisanja svogposlovanja. U isto vreme trebate voditi računa da se vaši odnosi sa starim poslovnim partnerima ne pokvare. U igri je i poslovno putovanje. Godina nije baš povoljna za veća ulaganja u posao. Uzmite u obzir poslovnu dinamiku i stanje u vašem okruženju i izbegavajte velike rizike. Možda postoji mnogo pozitivnih pomaka na ovom polju. Moguće je da će vam se povećati obim poslovanja, a pored toga, može doći do nove prilike za pretvaranje malih projekata u velike kompanije. Ukoliko imate na umu planove da se poslovno širite, odlučno zgrabite svaku priliku koja vam se pruži.

Vaga  – karijera u 2014. godini

Možete očekivati neke veoma pozitivne pomake na profesionalnom polju ove godine. Jupiterov tranzit ukazuje na unapređenja, ali i na  dodatne odgovornosti. Dakle, napredak može izazvati neku vrstu stresa u početku, ali

Advertisements

Vaga - horoskop za 2014. godinu

Vaga – horoskop za 2014. godinu

ćete biti u stanju da se prilično dobro nosite sa tim. Vaša odnosi sa saradnicima će biti srdačni, a oni će uvek biti spremni da vam pomognu. Postoji nejasna mogućnost da ćete morati da se preselite, ali čini se da je izbor na vama. Možda ćete želeti da se doškolujete u smislu sticanja novih veština, a ako je zaista tako, samo napred jer su zvezde na vašoj strani. U drugoj polovini godine, možda će vam biti teško da ispunite očekivanja svojih pretpostavljenih.

Vaga – finansije u 2014. godini

Kada su u pitanju finansije čini se da ćete 2014. morati čvrsto držati novčanik. Dakle, ne trčite za suvišnim stvarima kada ste u kupovini, budite jednostavni, i potrudite se da na najbolji mogući način iskoristite svoj novac. Jer, ako se desi da premašite budžet, to vas može slomiti. Ako razmišljate o prodaji imovine sačekajte još neko vreme, bar dok se njena vrednost imalo poveća. Takođe, pazite i na koji način članovi vaše porodice troše novac. Sve ovo znači da ćete morati naučiti štedeti. Najbolji način da to uradite je otvaranjem štedne knjižice, što će vam pomoći na kraju godine imate pristojnu sumu na računu.

Vaga – ljubav i brak u 2014. godini

Samci u znaku Vage imaju sreće u 2014. godini. Verovatno ćete pronaći srodnu dušu. Postoji mogućnost da je u pitanju neko stariji od vas, ali sa kim ćete biti na istoj talasnoj dužini. Oni od vas koji su u ozbiljnoj vezi, shvatiće da je ljubav najveći učitelj. Ako vam je venčanje u planu, zvezde su u potpunosti na vašoj strani, tako da nema potrebe da oklevate. Ipak, ne požurujte stvari, pustite da se odvijaju svojim tokom. Postoji opasnost da vas zavede slepilo ljubavi, te možete izgubiti kompas o tome šta je ispravno, a šta pogrešno. Budite praktični i stojte čvrsto na zemlji. Postoje šanse da ove godine, ako pustite razmirice da se razbuktavaju, dođe čak i do raskida, tako da se uvek imate na umu da stvari treba staloženo rešavati. Ljubav može da poboljša ili da pokvari vaš život! Trenutno, pod nekom ste vrstom prinude, a moglo bi se desiti da tako ostane i tokom čitave 2014. godine.

Saveti za Vage u 2014. godini

  • Ne budite impulsivni, posebno na ličnom planu.
  • Otvorite štednu knjižicu i počnite da štedite novac za  budućnost.
  • Budite na oprezu, i ne kaljajte svoj ugled.
  • Trudite se da postignete unutrašnji mir, tek onda ćete biti spokojni i izvana.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top