Životni horoskop

Strelac

Od 23. novembra do 21. decembra

Ovo je vatreni muški znak koji je pod vlašću Jupitera. Dobra svojstva ovog znaka pomognuta su dejstvom Sunca i Marsa.

Rođeni u ovom znaku imaju veoma dobru moralnu i duhovnu osnovu. Sposobni su za akciju, njihovi vidici su široki i teško im je da se smire na jednom mestu. Nikada nisu zadovoljni sa sobom i stalno idu napred. Planove

Advertisement

Advertisements

Strelac - životni horoskop

Strelac – životni horoskop

prave prilično grubo i kada dođu detalji, oni vrlo vešto i brzo uspevaju da ih reše. Uspešno rukovode svima akcijama i ne podnose nikakvo improvizovanje u tom pravcu. Sigurni su u sebe i svoje postupke i ne izbegavaju da o njima diskutuju. Tada otvoreno istupaju i zato imaju puno prikrivenih neprijatelja. Svaku pa i najmanju priliku koriste da svima kažu istinu u lice, to im često prelazi u naviku pa postaju uobraženi. Veoma su samosvesni i uvek misle daleko unapred, te stoga često ne mogu da razumeju običan svakodnevni život. Umeju da se rugaju tome, a znaju ponekad i da preteraju.

U odnosima sa ostalim ljudima su vrlo korektni i pravedni. Koriste se ljudima u ostvarivanju svojih ciljeva, ali su veoma zahvalni za svaku učinjenu pomoć. Ambiciozni su i veoma sposobni. Ne plaše se ničega, nikakvih promena, čak.u tome i uživaju. Vole putovanja i stalno maštaju o tome da prokrstare ceo svet. Ne pitaju nikada kako, jer to će se već nekako rešiti. Kod njih je sve dozvoljeno za srećni ishod poduhvata, toga se pridržavaju uvek. Nekada se zanesu sa tim i postaju lažljivci, naduti i nemoralni. Ipak im uspeva da ih ogromna većina prihvata i da ih poštuje! Uživaju velike časti i brzo se bogate. U mladosti su veoma vezani za roditelje, ali ipak preovlađuje njihova težnja za samostalnošću i nezavisnošću. Za nju se uvek bore i tada ne biraju sredstva.

Kvaliteti su im neusiljenost, galantnost i často-ljublje, a mane hvalisavost, uobraženost i snobizam. Oboljevaju od jetre.

Sposobni su i samostalni ( i kako kažu stari astrolozi: sposobni za rukovanje novcem ), to su pravi ljudi ovoga znaka.

Njih u životu očekuju mnoge opasnosti i iznenađenja. I pored velikih iskušenja oni se iz svih opasnosti vešto izvlače i pritom im neki neočekivani obrt ide na ruku. Oni su u stalnoj borbi, ali u velikoj većini slučajeva izlaze kao pobednici. Imaju poverenja u svoju inspiraciju i iznenadne ideje i uz vrlo malu pomoć sa strane uspevaju da postignu dosta. Značajno mesto u poslovnom svetu oni će postići nekim svojim pronalaskom, ( neko naučno otkriće, neki novi postupak ). Ideje će im dolaziti neočekivano i oni će ih sami sprovoditi. Skloni su pritom da svoje poslove obavljaju izolovani od sveta, i često postaju skoro pustinjaci koji se bave istraživačkim radom.

U poslovima vezanim za putovanja i nekakvo organizovanje oni se mogu istaći i tada su skoro u svom pravom elementu. Veliki su radnici i sebe prisiljavaju na velike napore. Sagorevaju na poslu i ne nalaze vremena za predah. Oblasti prava, bankarstva, diplomatije ili crkve, pružaju ovim osobama mogućnosti da razviju svoj radni elan. Takođe nekakava izdavačka delatnost ili vaspitanje su oblasti u kojima oni mogu pronaći sebe. Na polju umetnosti oni imaju malo šanse za neki veći uspeh. Zbog svoje iskrenosti često dovode sebe u neprijatne situacije, te postaju žrtve afera, intriga i iznenadnih obrta.

Brojevi spojeni sa njihovom dobrom srećom su tri, četiri, osam, povoljni dani nedelja i ponedeljak, a njihova boja je žuta i siva.

Poznate ličnosti rođene u ovome znaku su Betoven, Čerčil, Flober, Berlioz, Milton, Stevan Sremac, Jovan Jovanović Zmaj, Bogdan Popović.

Advertisement

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top