Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Strelac – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Uran će ohrabriti Strelčevu kuću ljubavi u periodu između 2011. i 2018. godine. Njegov elektricitet biće okarakterisan varijacijama, novinama, neočekivanim promenama i preokretima.

Strelac - horoskop za 2014. godinu

Strelac – horoskop za 2014. godinu

Prva polovina 2014. godine biće ispunjena sa ove tačke gledišta: podstaknut opozicijom sa Marsom (vladar Strelčeve kuće ljubavi ) i kvadratom sa Plutonom i sa Jupiterom ( vladar vašeg znaka ), Uran će imati moć da primeni niz električnih šokova na vas, a to bi moglo radikalno izmeniti romantičnu i seksualnu sliku kada ste vi u pitanju.

Budući da ste želeli jake emocije te imajući u vidu da posedujete divan kvalitet optimizma, možda ćete naći ove turbulencije izazovnim ili kao priliku da istražite nove teritorije.

Advertisements

Što se tiče starih ili zvaničnih ljubavnih odnosa, može doći do problema, naročito kada su u pitanju deca, trudnoća ili seksualnost.

Osim avantura koje će vam doneti Uran, između 7. maja i 13. jula 2014. godine moraćete da se bavite i problemima koje će vam zadavati Merkur. Ovaj planet će biti u ciklusu retrogradnog kretanja, te će duže nego obično boraviti u Strelčevoj kući odnosa.

Ovo će biti dodatno  zanimljiv budući da je Merkur upravo vladar ove kuće. Tranzit će izraziti intenzivniju preokupaciju partnerom i za očekivati je da će doneti značajne događaje.

Obzirom da će Merkur kratko boraviti i u Strelčevoj finansijskoj kući, vrlo je verovatno da će tema novca u vezi biti u centru pažnje.

Stvari će biti mnogo teže kontrolisati u periodu 7. jun – 1. jul 2014., kada je Merkur retrogradan, ali će se svi problemi raščistiti već tokom jula.

Tada će se i Uranova oluja smiriti, a ostatak godine će biti miran i skladan.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top