Horoskop za 2014. godinu

Strelac

Uopšteni pregled 2014. godine za Strelca

Početne faze naredne godine ne izgledaju naročito povoljni za rođene u znaku Strelca a kada su u pitanju neka vitalna područja. Vaše zdravlje, naročito, proteći će u znaku anksioznosti. Druga negativna predviđanja uključuju sudske i finansijske gubitke. Dakle, budite veoma oprezni na ovim područjima života. Od drugog kvartala godine, zvezde će početi delovati u vašu korist. Vaše samopouzdanje će verovatno porasti, te ćete se fokusirati na poboljšanje zdravlja i na dalje profesionalno usavršavanje. Takođe ćete shvatiti značaj novca i početi da štedite umesto što bezbrižno rasipate svoj teško zarađeni novac.

Strelac – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Dobra godina za preduzetnike u znaku Strelca. Iako ćete se verovatno suočiti sa finansijskim problemima, posao će vam ipak ići uzlaznom putanjom. Ova prognoza je ista, bez obzira poslujete li samostalno ili u partnerstvu. Vaša ambicioznost će vas terati da naporno radite. Život će biti veoma užurban i zahtevan. Ostanite veoma oprezni, ali budući da imate istančan osećaj za opasnosti u poslu, sa ovim ćete uspeti izaći na kraj. Možda ćete morati ući u privremena partnerstva radi ispunjenja određenih specifičnih kratkoročnih ciljeva. Pazite na finansije, ne trošite ga kao da ste ga dobili na lepe oči. Investirajte dalje u svoj posao, od toga ćete imati više koristi. Možda trebate dobro razmisliti o zapošljavanju novih zaposlenika, ali prethodno ih dobro proverite.

Strelac – karijera u 2014. godini

Verovatno ćete se suočiti sa teškim izazovima u svom profesionalnom životu. Stres koji proizilazi iz pritiska na poslu samo će se povećati u toku godine, ali povećaće se i vaša fokusiranost na rad, te ćete se sa svim problema

Advertisements

Strelac - horoskop za 2014. godinu

Strelac – horoskop za 2014. godinu

nositi zadivljujuće lako. Vaš efikasnosta i odlične ideje će dobiti dužno priznanje i od kolega, i od pretpostavljenih, a vi ćete dobiti dovoljno mogućnosti da pokažete svoju kreativnost. Iako naporan rad može da počne da donosi nagrade, ne uzimajte stvari zdravo za gotovo. Moraćete da radite još više na sve konkurentnijem tržištu, u suprotnom posledice mogu biti ozbiljne. Budite oprezni sa ljudima koji pokušavaju da podrivaju vaše napore, i pokušajte da zadržite dobre odnose sa svojim pretpostavljenima.

Strelac – finansije u 2014. godini

Finansije bi vam mogle predstavljati problem ove godine. Troškovi će vam biti izrazito visoki. Osim toga, prihodi se verovatno neće povećati što će još više otežati situaciju. Kontrolišite na šta trošite, štedite na sve načine, u suprotnom biste se mogli naći u neobranom grožđu. Shvatićete važnost ostavljanja nešto malo novca po strani, za crne dane, a možda se pokajete zbog nekih skupih stvari koje ste nedavno kupili.

Strelac – ljubav i brak u 2014. godini

Godina pred vama će biti dobra za romantiku, ali očekujte i  prepreke. Nemojte biti potpuno iskreni kada su u pitanju vaše emocije. Za samce, ova godina neće biti previše povoljna za zasnivanje braka. Čak i parovi u ozbiljnoj vezi i koji žele da podignu vezu na sledeći nivo mogu da se suoče sa preprekama na svom putu. Oni u braku ne bi trebalo previše da lutaju daleko od ljubavnog gnezda, jer bi to moglo dovesti do gubitka partnerovog poverenja i svih pratećih posledica. Kraća putovanja u slobodno vreme sa partnerom stoje pred vama.

Saveti za Strelca za 2014. godinu

  • Treba da budete oprezni prilikom trošenja novca ove godine. Pokušajte da štedite za budućnost.
  • Posebno se dobro brinite o svom zdravlju.
  • Ne oslanjajte se u potpunosti na svoju intuiciju, pokušajte da mislite logički.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top