Kineski horoskop

Snalažljivi majmun

majmun kineski horoskop

Photo by Pixabay

Majmun je deveti znak u 12-godišnjem ciklusu Kineskog zodijaka. Neke od godina majmuna su: … 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028….

Majmun je pametna životinja. Obično se upoređuje sa pametnom osobom. Tokom proleća i jeseni u periodu 770 – 476 p.n.e. časni kineski zvanični naziv za markiza dobio je naziv „Hou“, isto kako se na kineskom izgovara i reč majmun. Životinji je time dat pozitivan smisao.

Srećni brojevi: 1, 7, 8
Srećne boje: bela, zlatna, srebrna
Srećne biljke: hrizantema, vlasac
Srećni pravci: sever, severozapad, zapad

Advertisements

Ličnost Majmuna

Opšti utisak koji ličnost Majmuna ostavlja je da je u svakoj situaciji, pametan, mudar i dovitljiv, naročito kada su u pitanju karijera i bogatstvo. Oni su živi u pravom smislu, fleksibilni, dovitljivi i svestrani. Uz to, nežnost i iskrenost koje poseduju donose im dugotrajnu ljubav.

Iako su rođeni sa nekoliko zavidnih veština, oni i dalje poseduju nekoliko nedostataka, kao što je nagla narav i tendencija da sa visine gledaju na druge.

Prednosti: entuzijasta, samouveren, društven, inovativan
Nedostaci: ljubomoran, sumnjičav, lukav, sebičan, arogantan

Ljubavna kompatibilnost sa Majmunom

Savršeni partneri: bivol, zec

Oni se čine kao stvoreni jedni za druge, imajući nekoliko zajedničkih stvari u ličnosti i u životu uopšte. Oba znaka mogu da tolerišu jedan drugog sve dok imaju dovoljno prostora i slobode. Njihov ljubavni život pun je zabave jer imaju jak osećaj radoznalosti da upoznaju jedno drugo. Obično dele iste stavove i mišljenja o životu.

Loši partneri: tigar, svinja

Imajući različite vrednosti i stavove, ovi znakovi nemaju mnogo zajedničkih tema u svakodnevnom životu. Teško im je da komuniciraju sa strpljenjem i poštovanjem. Svađe i sukobi su ono što karakteriše njihov ljubavni odnos.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top