Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Škorpija – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Neptun, romantičan i pun nade, tokom 2014. godine ostaće kod Škorpija, u kući ljubavi. U jednu ruku, to je dobro, jer na taj način će se otkloniti određene rezerve Saturna u Škorpiji.

Škorpija - horoskop za 2014. godinu

Škorpija – horoskop za 2014. godinu

S druge strane, Neptun živi u nadrealnim sferama i prilično je neefikasan: ljubavne priče rođene pod njegovim okriljem retko će se ostvariti, a ako se to i desi, biće dvosmislene ili neizvesne. Sa ove tačke gledišta, tranzit praktičnog i realističnog Saturna dobro će vam doći. Međutim, u okviru ovog ambivalentnog Neptun – Saturn uticaja, srce bi moglo reagovati suprotno od onoga što vam razum govori.

Čini se da postoji mnogo prostora za sumnju kada je u pitanju ljubav, jer će Venera, u ciklusu retrogradnog kretanja, provesti mnogo vremena u kući intelekta ( 5. novembar 2013. – 5. mart 2014. ).

Advertisements

Gledajući na stvari iz drugog ugla, Venera je vladar Škorpijine kuće parova, a njeni tranziti će se očigledno odraziti i na ljubavne veze. Budući da je u ciklusu retrogradnog kretanja do marta 2014., Venera bi mogao da donese događaje koji rezultiraju pitanjima kao što su: „Jesam li ja u pravu kada je u pitanju ova veza?“, „Šta očekujem od veze?“, „Šta su moja očekivanja od partnera?“, „Šta partner očekuje od mene?“ i tome slično.

Komunikacija unutar veze će biti od suštinskog značaja za Škorpije u ovom periodu. Dobro je da razgovarate o tome šta osećate i šta vam je na umu, možda čak i o promenama u zajedničkom životu. Takođe, ljubav bi mogla da pred vas stavi i neka putovanja.

Za neke Škorpije, Venerin tranzit može iskopati na površinu ljubavne priče iz prošlosti ili duboko zakopane frustracije.

Atmosfera će se  opustiti u aprilu 2014. godine, što će za Škorpije biti veoma romantičan mesec.

Advertisements

U maju 2014. mogu se pojaviti neki problemi u vezi partnerstva.

Jun, avgust, kraj oktobra i prva nedelja novembra 2014. godine za Škorpije će biti periodi harmonije i ispunjenja.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top