Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Škorpija – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Neptun, romantičan i pun nade, tokom 2014. godine ostaće kod Škorpija, u kući ljubavi. U jednu ruku, to je dobro, jer na taj način će se otkloniti određene rezerve Saturna u Škorpiji.

Škorpija - horoskop za 2014. godinu

Škorpija – horoskop za 2014. godinu

S druge strane, Neptun živi u nadrealnim sferama i prilično je neefikasan: ljubavne priče rođene pod njegovim okriljem retko će se ostvariti, a ako se to i desi, biće dvosmislene ili neizvesne. Sa ove tačke gledišta, tranzit praktičnog i realističnog Saturna dobro će vam doći. Međutim, u okviru ovog ambivalentnog Neptun – Saturn uticaja, srce bi moglo reagovati suprotno od onoga što vam razum govori.

Čini se da postoji mnogo prostora za sumnju kada je u pitanju ljubav, jer će Venera, u ciklusu retrogradnog kretanja, provesti mnogo vremena u kući intelekta ( 5. novembar 2013. – 5. mart 2014. ).

Advertisements

Gledajući na stvari iz drugog ugla, Venera je vladar Škorpijine kuće parova, a njeni tranziti će se očigledno odraziti i na ljubavne veze. Budući da je u ciklusu retrogradnog kretanja do marta 2014., Venera bi mogao da donese događaje koji rezultiraju pitanjima kao što su: „Jesam li ja u pravu kada je u pitanju ova veza?“, „Šta očekujem od veze?“, „Šta su moja očekivanja od partnera?“, „Šta partner očekuje od mene?“ i tome slično.

Komunikacija unutar veze će biti od suštinskog značaja za Škorpije u ovom periodu. Dobro je da razgovarate o tome šta osećate i šta vam je na umu, možda čak i o promenama u zajedničkom životu. Takođe, ljubav bi mogla da pred vas stavi i neka putovanja.

Za neke Škorpije, Venerin tranzit može iskopati na površinu ljubavne priče iz prošlosti ili duboko zakopane frustracije.

Atmosfera će se  opustiti u aprilu 2014. godine, što će za Škorpije biti veoma romantičan mesec.

U maju 2014. mogu se pojaviti neki problemi u vezi partnerstva.

Jun, avgust, kraj oktobra i prva nedelja novembra 2014. godine za Škorpije će biti periodi harmonije i ispunjenja.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top