Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ribe – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Pod uticajem Neptuna u Ribama, doći će do stabilnog romantičnog dugoročnog perioda. Pošto je na vašoj strani, bićete skloni da se očaravate, sanjarite, nadate se, dajući izraza poeziji koja se nalazi duboko u vama. Istina je da

Ribe - horoskop za 2014. godinu

Ribe – horoskop za 2014. godinu

se ponekad zavaravate iluzijama ili da se previše dajete pogrešnim osobama, ali i to jerezultat potrebe da dozvolite sebi da budete šarmirani, i da živite kao u bajkama.

U prvoj polovini 2014. godine, sentimentalne aspiracije mogu poprimiti konkretniji oblik, jer entuzijastični i avanturistički Jupiter će biti u u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. Jupiter će vam pozajmiti hrabrost i entuzijazam, i dati vam više samopouzdanja u pogledu vaše moći zavođenja.

Advertisements

Ako ste već u vezi, tokom 2014. godine moći ćete da iskoristite Jupiterov tranzit kako biste obogatili svoj erotski život, iskusili nova osećanja i doživeli telesno ispunjenje.

Jupiter će pojačati ne samo vašu senzualnost, već i plodnost, tako da nije isključena trudnoća ili rođenje deteta.

S druge strane, Venera će uticati da u prva dva meseca 2014.godine ljubav bude povezana sa prijateljstvom, grupnim aktivnostima, udruženjima itd., što se može početi realizovati već u novembru i decembru 2013. godine.

U svakom slučaju, u prvoj trećini 2014. imaćete intenzivno razdoblje na području veza i odnosa, s obzirom da je Merkur tada u kući odnosa, što može doneti i komplikacije.

Još jedan veoma intenzivan period na strastveno erotskom nivou će biti period jun – jul 2014. godine.

Počevši od avgust 2014., stvari će se smiriti i dobiti svoj uobičajen tok.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top