Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ribe – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Pod uticajem Neptuna u Ribama, doći će do stabilnog romantičnog dugoročnog perioda. Pošto je na vašoj strani, bićete skloni da se očaravate, sanjarite, nadate se, dajući izraza poeziji koja se nalazi duboko u vama. Istina je da

Ribe - horoskop za 2014. godinu

Ribe – horoskop za 2014. godinu

se ponekad zavaravate iluzijama ili da se previše dajete pogrešnim osobama, ali i to jerezultat potrebe da dozvolite sebi da budete šarmirani, i da živite kao u bajkama.

U prvoj polovini 2014. godine, sentimentalne aspiracije mogu poprimiti konkretniji oblik, jer entuzijastični i avanturistički Jupiter će biti u u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. Jupiter će vam pozajmiti hrabrost i entuzijazam, i dati vam više samopouzdanja u pogledu vaše moći zavođenja.

Advertisements

Ako ste već u vezi, tokom 2014. godine moći ćete da iskoristite Jupiterov tranzit kako biste obogatili svoj erotski život, iskusili nova osećanja i doživeli telesno ispunjenje.

Jupiter će pojačati ne samo vašu senzualnost, već i plodnost, tako da nije isključena trudnoća ili rođenje deteta.

S druge strane, Venera će uticati da u prva dva meseca 2014.godine ljubav bude povezana sa prijateljstvom, grupnim aktivnostima, udruženjima itd., što se može početi realizovati već u novembru i decembru 2013. godine.

U svakom slučaju, u prvoj trećini 2014. imaćete intenzivno razdoblje na području veza i odnosa, s obzirom da je Merkur tada u kući odnosa, što može doneti i komplikacije.

Advertisements

Još jedan veoma intenzivan period na strastveno erotskom nivou će biti period jun – jul 2014. godine.

Počevši od avgust 2014., stvari će se smiriti i dobiti svoj uobičajen tok.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top