Horoskop za 2014. godinu

Ribe

Uopšteni pregled 2014. godine za Ribe

Postoje povoljni događaji pred vama u toku 2014. godine u različitim oblastima, kao što su obrazovanje, deca pa čak i na finansijskom planu. Međutim, pitanja u vezi sa zajedničkim finansijama, nasleđivanje i zdravlje verovatno će vam predstavljati izazov. Nemojte biti pod uticajem emocija, prilikom donošenja odluka u bilo kojoj oblasti života, posebno tokom prve polovine godine. Koristite svoj intelekt i staloženo donosite odluke. Možda nećete biti u mogućnosti da odmah pronađete rešenja za sve probleme, tako da bi bilo najbolje da probleme rešavate kako se pojavljuju, te da puštate vremenu da uradi svoj deo. Finansije vam takođe mogu izazvati zabrinutost, ali neće biti u pitanju nerešivi problemi, i vi ćete uspešno pronaći izlaz.

Ribe – poslovni horoskop za 2014. godinu

Na poslovnom planu, prva polovina godine će verovatno biti povoljnija za vas nego druga. Znači, bilo bi dobro da isplanirate sve glavne aktivnosti i projekte do jula kako bi uspeli da izvučete maksimalni profit, ali pazite da ne činite ništa nepromišljeno, sačuvajte snagu za drugu polovinu godine u kojoj vam možda neće ići tako dobro. Možda ćete imati problema sa poslovnim partnerima u vezi finansijskih pitanja, jer oni bi mogli trošiti više nego što se vama dopada, ali neće biti nekih drastičnih promena u partnerskim odnosima. Posle avgusta možda ćete morati da zaposlite nekoga na višu poziciju u svojoj firmi da preuzme deo odgovornosti sa vaših leđa. Pošto posao može ići sporo u drugoj polovini godine, možda ćete morati da uložite više sredstava u promotivne i marketinške aktivnosti.

Ribe – karijera u 2014. godini

Prva polovina godine po pitanju karijere će vam biti mnogo povoljnija od druge polovine godine. Ne samo da ćete temeljno uživati u radu, naročito ako ste tek završili školovanje, nego ćete imati i veoma srdačan odnos sa

Advertisements

Ribe - horoskop za 2014. godinu

Ribe – horoskop za 2014. godinu

svojim kolegam . Iako druga polovina godine ne može biti tako dobra kao što biste želeli da bude, potrebno je da i nju da osetite i prihvatite da je to sastavni deo odrastanja vas kao profesionalca. Zato budite iskreni i naporno radite čak i kada osetite da se stvari ne odvijaju kako biste želeli. Iskusniji profesionalci mogu biti u potrazi za boljom poslovnom prilikom, ali ipak bi trebali sačekati do aprila ili maja, kada će situacija za to biti povoljna. Ako novi posao podrazumeva preseljenje, pokušajte to da izbegnete jer godina pred nama nije pogodna za to.

Ribe – finansije u 2014. godini

Na finansijskom planu, najvažnija stvar u ovoj godini će biti pravilno planiranje. S vremena na vreme možda ćete raspolagati sa ograničenim finansijskim resursima, tako da ćete morati da trošite samo na gole životne potrebe. Možda nećete biti u mogućnosti da kupite sve što biste želeli da kupite. Razborito rasporedite svoje finansijske resurse, i izbegavajte nepredviđene izdatke. Stvari se samo mogu pogoršati u drugoj polovini godine, a možete se naći i u situaciji u kojoj ćete morati da pozajmite novac, ali pazite da niko ne koristi tešku situaciju u kojoj se nalazite. Dugoročne obveznice su dobre za investicije, a zajednička imovina i nasledstvo mogu da predstavljaju problem.

Ribe – ljubav i brak u 2014. godini

Kao i na drugim područjima života, prva polovina godine će biti povoljna za vas čak i po pitanju ljubavi i romantike, a druga polovina godine bi mogla da vas razočara. Ipak bićete u veoma dobrim odnosima sa voljenom osobom, bez obzira na bračni status. Što se tiče predlaganja braka, period između jula i sredine decembra je veoma povoljan. Bićete vođeni emocijama u pitanjima srca. Putujte, odmorite se i zabavite, pre septembra sledeće godine. Ljubavnim problemima pozabavite se u prvoj polovini godine. Bračni parovi uživaće u sjajnom odnosu tokom cele godine.

Saveti za Ribe za 2014. godinu

  • Ne dozvolite emocijama da budu jedino što vas vodi. Budite praktični kada morate da budete praktični.
  • Potrebno je da se više brinete o svom zdravlju.
  • Hobi ili kreativne aktivnosti mogu vam pomoći da se oslobodite stresa.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top