Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Rak – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Emocionalno opterećenje će biti veoma veliko do jula 2014. godine.

Jupiter će biti u znaku Raka što će se energično manifestovati u potrazi za slobodom, akcijom i avanturom. Biće vam teško da se prilagodite Plutonu, koji će se nalaziti u Rakovoj kući veza, a koji je intenzivan, dramatičan,

Rak - horoskop za 2014. godinu

Rak – horoskop za 2014. godinu

progonjen zahtevima i opsesijama. Nešto slično će biti i sa Saturnom, vladarom Rakove kuće parova, koji će se nalaziti u znaku Škorpije.

Advertisements

Pluton i Saturn će biti napeti, strogi, i analitični, a Jupiter će biti opušten i neće se zadržavati na detaljima. Pluton i Saturn će stremiti fascinantnim vezama, ali komplikovanim i opterećujućim, što je upravo suprotno od onoga što želi Jupiter.

Osim toga, jedan događaj će snažno uticati na vas: kada uđe u Rakovu kuću parova 5. novembra sledeće godine, Venera je  neće napustiti do 5. marta 2014.godine . Ovo će biti referentni period za parove, kakav su neki Rakovi imali ranije u životu, naročito tokom zime 2005-2006. godine. Samo, sada će kontekst biti još napetiji i složeniji. Čuvajte se, naročito u januaru 2014.godine, kada će Venera biti retrogradna!

Mars će biti u ciklusu retrogradnog kretanja te će produžiti svoj boravak u znaku Vage, naglašavajući nesporazume Jupitera i Plutona te će izazivati uznemirenost i iritaciju tokom prvih sedam meseci 2014. godine. Ako imate solidnu vezu ona će se održati , ali ne bez vaših napora.

Ipak, postoji jedna dobra stvar u vezi ovog perioda: iako „oštećen“ aspektima drugih planeta, Jupiter će ostati optimista i zaštitnik i koliko je to moguće pomoći će da časno pregurate ovu situaciju.

Bolje je da obratite pažnju na avgust 2014. godine, kada Mars postaje vladar Rakove kuće parova što može rezultirati radikalnim odlukama.

Što se tiče ostalog, pomračenje Sunca 23. oktobra 2014. godine, u konjunkciji sa Venerom , u Rakovoj kući ljubavi najavljuje neočekivan ali srećan događaj, a period od 26. oktobra – 5. decembar 2014. godine će biti strastven, dinamičan, i ispunjen značajnim događajima.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top