Horoskop za 2014. godinu

Rak

Uopšteni pregled 2014. godine za rođene u znaku Raka

Na poslovnim ili profesionalnim planovima, vaše ambicije će verovatno porasti, čineći vaš život užurbanim. Kako bi mogli prihvatiti više posla, moraćete da napravite promene u vašem načinu života – više rada, manje vremena potrošenog na zabavu a vaš um će morati biti fokusiran sve vreme na posao. Srećom, Jupiter radi u vašu korist, a to znači da ćete imati napredak u svojim poduhvatima. Na monetarnom planu, vaša ušteda će se povećati, jer možda nećete imati vremena da je potrošite. Vaš društveni status će takođe rasti, te ćete često biti upitani za savet. Činjenica je da ćete ih i davati činiće vas omiljenim među ljudima. Ne donosite nikakve važne odluke u prva tri meseca godine, ali posle toga zvezde će vam biti naklonjeni pa ćete moći ići dalje. Privatni život može biti u drugom planu. Deca vam mogu stvarati neprilike.

Rak – poslovni horoskop za 2014. godinu

Tokom 2014. godine dobićete mnogo šansi da proširite svoje poslovanje, za koje možda nećete ni biti spremni s obzirom na raspoloživi kapital i radnu snagu, te ćete na taj način propustiti mnoge od mogućnosti. Planiranje i izvršenje će biti od izuzetnog značaja. Ako želite da ubrzate napredak, možda moraćete da preuzmete rizik. Zapamtite, „ko ne reskira, taj ne profitira“. Međutim, da bi ste smanjili rizike, ograničite ih na prvi kvartal ove godine, jer kasnije ćete rizikom moći ugroziti poslovanje i dovesti se do teških gubitaka. Osim toga, od aprila sledeće godine, verovatno ćete se suočiti sa mnogim preprekama, kao što su nezainteresovanost vaših poslovnih partnera. Potrebno je da se pobrinete da sve to ne utiče na vaše zdravlje, pa pokušajte biti praktični dok postavljate svoje ciljeve. Takođe morate imati dovoljno vremena da temeljno ispitate planove i strategije pre nego što počnete raditi na njima.

Rak – karijera u 2014. godini

Zaposlenim rakovima sledi povoljna godina. Postoje dobre šanse da ćete dobiti povišicu plate, skoro kao što ste i očekivali , a godina će biti povoljna i za one koji žele da promene radno mesto. Postoje šanse da se priroda vaših

Advertisements

Rak - horoskop za 2014. godinu

Rak – horoskop za 2014. godinu

obaveza promeni, što može zahtevati dodatne korekcije, ali ćete se sa njima nositi prilično dobro. Od aprila do oktobra, stvari će verovatno biti veoma užurbane, obim posla može da bude suviše velik a rokovi prekratki. Sigurno ćete imati šanse da zaradite dodatni novac iz nekih drugih izvora, ali da li ćete imati vremena za to, to je drugo pitanje, i zavisi u velikoj meri od toga koliko efikasno ćete moći da ispunite obaveze na svom osnovnom poslu. Vodite računa da ne uđete u sukob sa starijim radnim kolegama.

Rak – finansije u 2014. godini

Na planu finansija, 2014. će biti veoma povoljna godina za vas. Vaš prihodi će se sigurno povećati, možda kroz značajno povećanje plate, možda kroz nasldstvo, ili možda kroz dodatni posao. Godina će takođe biti povoljna za ulaganje u deonice, što može osigurati vašu dugoročnu finansijsku sigurnost, te ćete moći da nastavite sa svojim planovima renoviranja kuće ili kupovine vozila, ili da novac uložite u kvalitetno obrazovanje svoje dece. Međutim, prvo se rešite dugova, ako ih imate , pa tek onda idite u investicije.

Rak – ljubav i brak u 2014. godini

Samci koji žele da pronađu svoje srodne duše – možda neće biti te sreće ove godine. To ne znači da neće biti romantike u vazduhu – sigurno je da će biti romantičnih susreta, ali je malo verovatno da će oni izdržati test vremena. Možda sa osobom koju sretnete nećete biti na istoj talasnoj dužini, pa iako će jedno vreme funkcionirati, veza se može prekinuti pred kraj godine. Međutim, ako ste već u ozbiljnoj vezi, zvezde rade u vašu korist, te se možete opustiti i planirati čak i zajedničku budućnost..

Saveti za rođene u znaku Raka za 2014. godinu

  • Ne uzimajte stvari k srcu. Naučite da se odmarate dovoljno.
  • Ne dozvolite da vas ponese uspeh. Ljudi će vas više poštovati ako ostanete skromni.
  • Budite staloženi, nemojte gubiti strpljenje bez obzira koliko teška situacija može biti.
  • Ako dobijete priliku da putujete, obavezno je ne propuštajte. Na taj način proširićete svoja znanja, a ujedno smanjiti opasnost od dosade koja vas vreba.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top