Kineski horoskop

Pregled godine Zmaja

Godine Zmaja: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Jeste li otkrili da stvari idu sporije nego što ste htjeli prošle godine? To se može dogoditi kad je Zec odgovoran. Sada možete sve to da zaboravite, jer ove godine je na redu vaš znak – Zmaj! Sve su šanse da ćete obožavati ovogodišnji brzi tempo i sve ‘akcije’ koje će on donijeti. Vaša godinu unaprijed ima 60 posto povoljniji rejting. To je dobro, ali daleko od izvrsnog. Dakle, šta će donijeti? Prvo, Zmaj je karmički znak, što znači da ćete imati više nego što ste navikli visokih uspona i niskih padova. I ne samo to, ali ako ste tipični Zmaj, možete uživati ​​u rizicima. Biti poletan i odvažan je u redu, ali znate da svaki metak ne može pogoditi. Nemojte se previše opustiti i postati previše samopouzdani, ali imaćete dobru godinu.

 

Advertisements

Rejting godine Zmaja

 

60% (9 povoljnih i 3 nepovoljna mjeseca)

 

Godina Zmaja – karijera

 

Vaša poduzetna ličnost i nesvakidašnji entuzijazam su savršeni za godinu pred nama.To je vrijeme u kojem ćete biti sjajni! Kada je u pitanju posao

Godina Zmaja

Godina Zmaja

mogu vam se dogoditi velike promjene – veliki napredak, pomak u odgovornosti ili čak potpuno novi posao. Napredak može početi polako, ali možete očekivati ​​velike pomake tokom vremena. Zauzmite direktan stav ako postoji firma za koju želite raditi ili polje koje želite istražiti. Šta vas čini najboljim kandidatom za taj posao? Vaš pozitivan stav, bezgranična kreativnost i energija, naravno, pa budite sigurni da pokažete baš te karakteristike. Ima smisla i da idete za onim što hrani vašu dušu i pobuđuje znatiželju.

 

Godina Zmaja – ljubav

 

Jeste li riješiti neke probleme u odnosima u godini Zeca? Nadam se da je tako, jer bilo je to idealno vrijeme da se sruše postojeće ograde. Do sada, trebali biste biti daleko na putu prema novoj – ili obnovljenoj – ljubavi. To bi mogao biti veliki razlog za slavlje ove godine jer Zmaj voli vjenčanja i zabave! Počnite degustirati kolače i uspoređivati priredbe! Ako ste sami, ovo bi mogao biti turbulentan period za vas kada su u pitanju veze, samo imajte na umu da strastvene afere pod uticajem Zmaja mogu brzo izgubiti sjaj. Ako ste u potrazi za nečim ozbiljnim, uzimajte stvari polako i ne zadovoljavajte se malim stvarima. Sasvim je moguće da ćete u ovoj godini pronaći ljubav svog života.

 

Godina zmaja – zdravlje

 

Pored sve zabave ove godine, ne zaboravite da je vaše tijelo vaš hram. Ne dopustite da dugotrajan rad ili pretjerano druženje s novim prijateljima utiču na vaš san. Budite sigurni da obezbjedite za sebe i razdoblja odmora – označite ga na kalendaru pored vaših sedmičnih planova. Vjerojatno ne želite usporiti, ali ćete brzo izgorjeti ako ne održavate neki balans. Sve u svemu, vjerovatno ćete se osjećati zdravo, snažno i živo za vrijeme dobrih mjeseci, a ne previše slomljeno za vrijeme onih nepovoljnih.

 

Bogatstvo u godini Zmaja

 

Vjerojatno mrzite jednoličnu rutinu … ali što ako vam dosada bude mogla donijeti bogatstvo ove godine? Izradite plan štednje. Planirajte sedmični budžet i ne trošite preko njega. Nemojte ulagati dodatni novac u kućne radove i nadogradnje.  Budete li se pridržavali svega ovoga, iz ove godine biste mogli izaći finansijski mnogo stabilniji. Sreća je predviđena za vas, ali prelaženje granica moglo bi vas odvesti u propast.Dakle, budite pametni. Ako vam i sama misao izračunavanja sedmičnog budžeta, prihoda i troškova, izaziva tjeskobu, zatražite da vam neko pomogne u tome. Neko ko vas dobro poznaje. To bi se, na kraju, trebalo isplatiti.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top