Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ovan – ljubavni horoskop za 2014. godinu

U prvom delu 2014. , Ovnova kuća ljubavi će biti vođena Marsom, planetom strasti, ali i sukoba.

Mars obično provodi šest ili sedam nedelja u ovoj kući. Međutim, ovaj put će biti u ciklusu retrogradnog kretanja i tu će ostati za skoro osam meseci (7. decembar 2013 – 26. jul 2014 ). Ako bude u dobrim odnosima sa ostalim

Ovan - horoskop za 2014.godinu

Ovan – horoskop za 2014.godinu

planetama, Mars bi mogao pokazati svoju strastvenost, osvajačku, preduzimljivi stranu i mogao bi vam doneti strastvenu i ludu ljubav.

Advertisements

Nažalost, tokom 2014. Mars će biti u konfliktnim odnosima sa Jupiterom, Uranom i Plutonom koji naglašavaju njegovu tvrdu i agresivnu stranu. Dakle, postojaće rizik od napetosti, sukoba, čak i agresije ili razdvajanja.

U prvim mesecima 2014. godine, Venera, vladar Ovnove kuće ljubavi, će takođe biti u ciklusu retrogradnog kretanja i, pored toga, u teškoj poziciji.

Budite veoma pažljivi u periodima od 22. decembra 2013. – 31. januara 2014. ( efektivno retrogradna Venera ) i 1. marta – 20. maj 2014. ( efektivno retrogradni Mars ).

Sa Mesečevim pomračenjem u Ovnovoj kući odnosa, april 2014. će biti najteži mesec u godini. Trebaće mnogo strpljenja, razboritosti i diplomatije u cilju održavanja vaših odnosa unutar mirnih parametara. Možda će i vaš partner prolaziti kroz stresan period.

Advertisements

Srećom, u julu 2014. stvari će se razjasniti. Mars će napustiti Ovnovu kuću parova, a u kuću ljubavi i seksualnosti će ući Jupiter, pun energije, entuzijazma i sreće.

Drugi deo 2014. godine će doneti želju za životom, zabavu i avanturu, kao i mogućnosti za osećanja i svetle perspektive za ljubav i erotiku.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top