Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ovan – ljubavni horoskop za 2014. godinu

U prvom delu 2014. , Ovnova kuća ljubavi će biti vođena Marsom, planetom strasti, ali i sukoba.

Mars obično provodi šest ili sedam nedelja u ovoj kući. Međutim, ovaj put će biti u ciklusu retrogradnog kretanja i tu će ostati za skoro osam meseci (7. decembar 2013 – 26. jul 2014 ). Ako bude u dobrim odnosima sa ostalim

Ovan - horoskop za 2014.godinu

Ovan – horoskop za 2014.godinu

planetama, Mars bi mogao pokazati svoju strastvenost, osvajačku, preduzimljivi stranu i mogao bi vam doneti strastvenu i ludu ljubav.

Advertisements

Nažalost, tokom 2014. Mars će biti u konfliktnim odnosima sa Jupiterom, Uranom i Plutonom koji naglašavaju njegovu tvrdu i agresivnu stranu. Dakle, postojaće rizik od napetosti, sukoba, čak i agresije ili razdvajanja.

U prvim mesecima 2014. godine, Venera, vladar Ovnove kuće ljubavi, će takođe biti u ciklusu retrogradnog kretanja i, pored toga, u teškoj poziciji.

Budite veoma pažljivi u periodima od 22. decembra 2013. – 31. januara 2014. ( efektivno retrogradna Venera ) i 1. marta – 20. maj 2014. ( efektivno retrogradni Mars ).

Sa Mesečevim pomračenjem u Ovnovoj kući odnosa, april 2014. će biti najteži mesec u godini. Trebaće mnogo strpljenja, razboritosti i diplomatije u cilju održavanja vaših odnosa unutar mirnih parametara. Možda će i vaš partner prolaziti kroz stresan period.

Srećom, u julu 2014. stvari će se razjasniti. Mars će napustiti Ovnovu kuću parova, a u kuću ljubavi i seksualnosti će ući Jupiter, pun energije, entuzijazma i sreće.

Drugi deo 2014. godine će doneti želju za životom, zabavu i avanturu, kao i mogućnosti za osećanja i svetle perspektive za ljubav i erotiku.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top