Horoskop za 2014. godinu

Ovan

Uopšteni pregled 2014. godine za Ovna

Zahvaljujući tekućim planetarnim promenama, možda ćete probleme, koji su se vuku već duže vreme uspešno rešiti ove godine. Takođe, budite spremni da se uhvatite u koštac sa novim problemima koji mogu da se pojave u toku 2014. godine, iskušavajući vašu sposobnost da se prilagodite promenama. Brzi razvoj događaja može prilično ubrzati vaš život. Okolnosti mogu da vas iznerviraju, i možda ćete biti bezvoljni i apatični u mnogim situacijama koje vas očekuju u 2014.godini. Sve ukazuje na to da će planetarne aktivnosti u prvoj fazi godine mnoge stvari ubrzati, a ako pokušate da na brzinu rešavate probleme, rizikujete da stvari učinite još gorim. Dakle, namerno usporite, duboko udahnite, zadržite kontakt sa svojom porodicom i brinite se o sebi, prije svega.

Ovan – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Godina pred vama nije baš povoljna, barem što se tiče poslovnih partnerstava. U stvari, postoji velika verovatnoća da će se neka od vaših postojećih poslovnih partnerstava okončati u 2014.godini. Međutim, za one od vas

Ovan - horoskop za 2014.godinu

Ovan – horoskop za 2014.godinu

koji su sami svoje gazde, zvezde u 2014. godini nagoveštavaju povoljne događaje. Ali, dva puta razmislite pre nego što date nekome udela u vašem poslovanju. Međutim, ako vam treba podrška velikog brenda, ili ako vam budu potrebni investitori, možda nećete imati drugog izbora. Verovatno ćete morati zaposliti još radnika da povećate efikasnost i produktivnost vašeg  poslovnog okruženja. Novac ćete trošiti i na novu tehnologiju. Planete predviđaju da ćete uložiti napore za poboljšanje uslova rada, tako da se vaši zaposleni suočavaju sa što manje neprijatnosti. Međutim, nema naznaka da će to dovesti i do povećanja obima poslovanja, barem ne odmah, ali ne plašite se, svaki uloženi trud će se isplatiti.

Advertisements

Ovan – karijera u 2014. godini

Događanja na području rada i karijere, biće vam veoma naporna, barem u početnoj fazi 2014. godine. Usled mnogo obaveza, moraćete dobro razviti svoje sposobnosti da obavljate više stvari odjednom. Pokušajte da ne prihvatate nove obaveze jer možda nećete biti u stanju da ih ispunite na zadovoljavajući način. Period od marta do maja će biti veoma buran na području karijere. Možda ćete osećati da niste dobili priznanje koje ste zaslužili, i kao rezultat toga, potražićete drugi posao. Konkretne odluke o tome donećete posle 8. aprila. Tokom druge polovine godine, bićete vrlo samosvesni. Duboko osećanje nepravde koje ste do tada pokušavali ignorisata, sada će vas možda sustići. Ali pokušajte da uprkos svemu budete pozitivni.

Ovan – finansije u 2014. godini

Možda će vam biti potrebna finansijska pomoć u toku naredne godine. Ipak, izbegavajte pozajmljivanje novca u prvom kvartalu 2014. godine. U drugoj polovini godine, mogu nastati neki sporovi u vezi sa nekim zajedničkim računima. Iskrsnuće i pitanja koja se odnose na izvesno nasleđe. U tim stvarima moraćete biti veoma pažljivi, jer jednim pogrešnim potezom možete ne samo povrediti svoje bližnje, nego se i otuđiti od njih. Ako se vaš bračni drug bude bavio ovim pitanjima, bilo direktno ili indirektno, sa vaše strane moraće postojati još više razumevanja i sposobnosti za finese. Ne razmećite se svojim sposobnostima i imovinom. Period od jula do decembra je povoljan za vas, kao što će i vaša prethodna ulaganja tada dati rezultate. Ne preduzimajte nikakve finansijske impulsivne odluke ove godine, rasporedite svoje troškove ispravno, tako da ne prevazilaze vaše prihode.

Ovan – ljubav i brak u 2014. godini

Od zadnje nedelje marta pa do samog kraja godine, Ovnove u braku očekuje težak period. Ovo će biti period sporova i nesuglasica, čiji ishod bi mogao biti i sud, ali je u interesu obe strane, da dođe do vansudskog poravnanja. Druga velika opasnost je da će bračni nesporazumi ukaljati vaše dobro ime u društvu. Svi privatni poslovi biće pod okom javnosti, uključujući zajedničke račune i zajedničku imovinu. Najgore od svega, vaši lični problemi mogu imati direktan i negativan uticaj na vašu karijeru. Ako vam se desi da ste u stabilnoj vezi, i želite da je podignete na  sledeći nivo, možda to neće biti moguće u 2014. godini.

Saveti za Ovna za 2014. godinu

  • Izbegavajte impulsivnost.
  • Ne dozvolite da vama upravlja bes, naučite ga kontrolisati, i izbegavajte sporove.
  • Izbegavajte sudske parnice, pokušajte da rešite sve sporove van suda.
  • Potrudite se da odvojite dovoljno vremena za svoje bližnje.
  • Pokušajte da se oslobodite stresa meditacijom, slušanjem muzike ili nekom drugom aktivnošću koja vas opušta.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top