Horoskop i život

Mesec u vašem horoskopskom znaku

Veoma je važno da otkrijemo uticaj Meseca u našem horoskopskom znaku, da shvatimo kako treba da se brinemo o sebi. Mesec – to su naše emocije, nesvesno, vodene dubine, majka – Mesec predstavlja osnovni princip naše prirode. Umetnici, možda zbog svoje sklonosti ka povezivanju u ovom ili onom vidu, u velikoj meri zavise od dovođenja u sklad sa Mesečevom energijom.

Upoznavanje sa osekom i plimom Meseca u vašem znaku će vam pomoći da izbrusite umetničku disciplinu koja će vam pomoći da do kraja iskoristite svoje prirodne ritmove i emocionalne sklonosti. Za plodonosne berbe svojih umetničkih darova važno je znati šta vas hrani iz dana u dan i kako vaša umetnost može biti deo tog prirodnog toka.

Pošto Mesec odražava našu podsvest i motivaciju, može se reći da ima još jači uticaj na tok našeg života, jer ono što je nesvesno ne podleže mehanizmima naše svesne kontrole. Mesec ne stvara samu svetlost, već je zapravo samo gigantslo reflektor našeg okruženja, posebno osetljiv na „raspoloženje“ u kojem smo odrastali kao deca.

Advertisements

Koje je dominantno raspoloženje vašeg stvaralaštva ? Šta treba negovati kako biste se bolje povezali sa svojim radom? Kako vaša umetnost pokušava da vas izleči na neki način? Stupanje u kontakt sa vašim mesecom je stupanje u kontakt sa nečim tako primalnim i stvarnim, jednostavnim i prirodnim.

Ovnov Mesec treba da se navikne na više rizika. Oni treba da pokažu svoju hrabrost, čak i ako se osećaju kao prva osoba na svetu koja će pokušati da izvede takav podvig.

Mesec u vašem horoskopskom znaku

Mesec u vašem horoskopskom znaku

Bikov Mesec treba doslednu i praktičnu posvećenost radu. Oni mogu imati koristi od stvaranja u poznatom prostoru u kojem se osećaju mirno i koji odražava kućno okruženje jednostavnosti. Bikov Mesec takođe ima potrebu da radi onda kada on to oseća, bez pogurivanja.

Mesecu Blizanaca je najgori neprijatelj dosada. Potražite širok spektar inspiracije – proverite šta je novo i trendi, i utonite u klasike. Kreativnost za Mesec Blizanaca izvire iz uspostavljanje veza između različitih ideja. Pratite gde vas nose vetrovi.

Rakov Mesec može se odnositi zaštitnički prema svom radu. Pokaži šta da kreirate prvo svojim najbližima. Oni kojima verujete, vaša porodica i prijatelji, mogu vam dati poverenje koje će otvoriti vaš stvaralački proces i omogućiti da njegove plodove podelite sa drugima.

Ne mogu zaboraviti Lavov Mesec. Oni treba da se izraze kako bi napredovali. Ali takođe mogu biti osetljivi na hirove svoje publike. Naučite prvo budete svoj najveći fan, a ne žudite za pohvalom drugih tako intenzivno.

Devičin Mesec se oseća kao kod kuće kad radi neumorno na postizanju savršenstva. Potraga za postizanjem ideala je veliki motivator, ali Devičin Mesec takođe mora da nauči da prihvati lepotu nesavršenosti .

Vagin Mesec? On se oseća kao kod kuće kada je u atmosferi druželjubivosti. Oni traže ravnotežu i zavise od određene emocionalne ravnoteže. Inspirisani su nepresušnim izvorom lepote.

Škorpijin Mesec žudi da vidi šta je ispod površine. On mora da se suoči sa istinom sa širom otvorenim očima. Kao Ovnov mesec, potrebna mu je hrabrost, ali u slučaju Škorpije to je emotivna hrabrost dok je to kod Ovna spremnost da se skoči u neistraženo.

Strelčev mesec misli da je život beskrajna avantura. Uvek otvoren za nove mogućnosti donosi im beskrajan tok novih ideja. Ponesite svoju radionicu na put sa vama, ili bar insistirajte na sobi sa pogledom.

Jarčev mesec mora da se nahrani određenim okruženjem štednje, s vremena na vreme – siguran je u sebe,  ali to čini više zbog svoje posvećenosti principima nego zarade ili škrtosti.

Vodolijin mesec hrani se emocionalnom otvorenošću – spremnošću da se ne uklapa u stado.

Mesec u ribama , traži disciplinovanje mašte – dozvolite  sebi da primate poruke kroz veo i osetite udobnost otkrivajući lepote ovih providnih čuda.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top