Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Lav – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Prva polovina 2014. godine će biti prilično mirna.

Saturn, vladar kuće parova kod Lavova, će formirati harmoničan trougao sa romantičnim Neptunom i srećnim Jupiterom. Situacija će biti stabilna, a akcenat će biti posebno na porodičnom životu, aktivnosti oko stana ili

Lav - horoskop za 2014. godinu

Lav – horoskop za 2014. godinu

kuće, te na interese koje se odnose na smeštaj i imovinu.

Advertisements

Biće to period za privatnost, kada se čini da ćete biti više zainteresovani za emotivne strane odnosa, a ne tek na fizičke i strast. Neki Lavovi bi mogli da se skrase, ili da izgrade ili kupe kuću ili stan.

Takođe je moguće da će vas posao ili druge obaveze zatrpati te će sentimentalni život otići u drugi plan.

Nije isključeno da ćete u jednom trenutku pomešati posao sa zadovoljstvom. Na primer, u januaru i februaru 2014. godine, kada Venera ima duži boravak u Lavovoj kući rada ( gde je ušla prošle godine ) –  možda ćete raditi zajedno sa partnerom ili imati aferu na radnom mestu.

Venera će biti darežljivija sa srećom u martu 2014. godine, kada prolazi kroz Lavovu kuću parova. Tada ćete se više družiti i lakše otvarati svoje srce. To će vam se ponovo dogoditi samo krajem juna i početkom jula 2014. godine. Nakon toga – bum od sreće!

Dana 16. jula 2014. godine će Jupiter ući u Lava, i tek tada osetićete da živite svoj život, te uživati slobodu, široke vidike, avanturu. Seksualni nagon će se vratiti u vaš život, sentimentalna dostupnost će rasti, a ako dobijete neku priliku, ne oklevajte.

Avgust 2014. godine obećava velike uspehe, iako ćete se možda suočiti sa problemima koji se odnose na kuću, porodicu i roditelje.

Jupiterov entuzijazam će nastaviti da vas prati i pruža vam nezaboravne trenutke do kraja 2014. godine, pa čak i u 2015. godini.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top