Horoskop za 2014. godinu

Lav

Uopšteni pregled 2014. godine za rođene u znaku Lava

Ovo bi za vas mogla biti godina promena, barem na privatnom planu. Kućna disciplina mogla bi biti pooštrena od strane starijih članova porodice. Oni mogu zahtevati da deca pa čak i odrasli slede striktnu rutinu u pitanjima hranjenja, spavanja, pa čak i gledanja televizije. Vama se ne sviđaju takva ograničenja, ali na duži rok ćete shvatiti koliko vam disciplina može u značajnoj meri koristiti u životu. Očekuje se da sledeća godina bude veoma burna za vas. Ako ste dugo sanjali o odlasku na putovanje po inostranstvu, to ćete uspeti realizovati ove godine. Još jedna veoma pozitivna prilika ove godine može vam doći u vidu neočekivane finansijske dobiti, ali može se desiti da sve to potrošite putujući. Ove godina vam nije previše povoljna za kupovinu nove kuće, ali možda bi se mogli zadovoljiti starijom nekretninom.

Lav – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godini

Prva polovina godine neće biti naročito povoljna za vaš posao, ali zato će se u drugoj polovini sve ovo nadoknaditi. Pokušajte da ne preduzimate nikakve konkretne poslovne odluke pre jula. Udarite dobar temelj u prvoj polovini 2014. godine, i ostaviti deo izvršenja za period posle jula. Osim toga, pre nego jula ćete morati da veoma pažljivo pokušate da predvidite moguće negativne događaje te se jasno čuvati od njih. To nije uvek u potpunosti moguće, ali ako ostanete na oprezu, možete izbeći mnoge opasnosti. Posle jula, naravno, možete da krenete punom snagom u agresivnu promociju svog biznisa i povećanje dobiti. Međutim, bilo bi dobro da ostanete čvrsto na zemlji, da budete praktični u postavljanju svojih ciljeva, jer bi preambicioznost mogla biti kontraproduktivna. Možda ćete morati da potrošite mnogo na unapređenje tehnologije. Ukoliko želite da promenite prostor, period između avgusta i decembra je povoljan za to.

Lav – karijera u 2014. godini

Verovatno ćete biti u iskušenju da promenite radno mesto ove godine , ali nemojte to činiti pre avgusta, zato što planetarne konfiguracije nisu u vašu korist. Ali, ako dobijete ponudu za posao posle avgusta, prihvatite je pod

Advertisements

Lav  - horoskop za 2014. godinu

Lav – horoskop za 2014. godinu

uslovom da je plata dobra te da vam posao odgovara. Takođe, pripremite diskretnu strategiju koja će vam pomoći da saznate da li ćtee moći da se prilagodite novom radnom okruženju. Dobra ideja bi bila da počnete tražiti novi posao par meseci pre avgusta, tako da imate dovoljno vremena da odradite obavezni otkazni rok. Međutim, ukoliko vam sadašnji posao odgovara , i odnosi sa kolegama su odlični, držite se sadašnjeg posla dok vam ne iskrsne nešto zaista povoljno.

Lav – finansije u 2014. godini

Vaša finansijska situacija ne izgleda veoma obećavajuće u prvoj polovini 2014. godine, tako da pokušate u potpunosti izbeći investicije, naročito one rizične. Sve misli o pozajmljivanju novca koji biste investirali oterajte daleko od sebe, čak i ako sve govori u vašu korist. Razlog za to je u zvezdama koje u prvoj polovini godine ne govore u vašu korist, kao i činjenice da nemate dovoljno novca za bilo kakve smislene investicije. Međutim, u drugom delu godine, vaša finansijska situacija će se dramatično poboljšati. Prilivi novca će se povećati, a onda možete slobodno da uložite sav višak, ali, zapamtite, uz stručno vođstvo. Takođe je moguće da će se vaša stara ulaganja početi isplaćivati.

Lav – ljubav i brak u 2014. godini

Romantika je u vazduhu! Vaši snovi o pronalaženju srodne duše na pragu su da postanu stvarnost. Ako želite da zaprosite svoju voljenu, ili da započnete novu vezu sa nekim ko vam je potajno odavno drag, samo napred. U svakom slučaju, potrebno je da poboljšate komunikaciju sa svojim voljenima, jer nikad se ne zna, jedna stvar može voditi drugoj, a vaša zajednička šetnja, ruku pod ruku, mogla bi završiti pred oltarom. Ako ste u braku, očekujte harmoniju.

Saveti za rođene u znaku Lava za 2014. godinu

  • Uživajte u dobrim okolnostima, a loše stoički podnosite, i čuvajte energiju.
  • Ne predavajte se krajnostima. Umerenost bi trebalo da bude ključna reč za vas.
  • Nemojte da vas ponese sopstveni osećaj važnosti. Batalite ponos, i budite pažljiviji prema drugima nego inače.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top