Horoskop i život

Ko su najstrastveniji horoskopski znaci?

Dvanaest znakova zodijaka mogu se podeliti u različite tipove ličnosti, a svi znaci ne dele slične kvalitete u istoj meri. Znaci se mogu grupisati na više načina, na primer postoje pozitivni i negativni znaci, suprotstavljeni  znaci, a svaki znak pripada i jednom od četiri elementa: vatra, zemlja, vazduh ili voda.

Svaki element podrazumeva sasvim posbne kvalitete kada je u pitanju ličnost , na primer vodeni znaci ( Škorpija, Rak i Ribe ) su duboko emotivni i osetljivi, iako će to neki pokazati više od drugih. Što se tiče strasti, vodeni znakovi su strastvene na osetljiv i senzualan način. Na drugoj strani, vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac su strastveni, ne samo kada su u pitanju njihova interesovanja, nego su i avanturistički  ljubavnici. Ovnovi i Lavovi posebno imaju natprosečnu potrebu za ispunjenim seksualnim životom.

Kada je reč o strasti koja se odnosi na ciljeve i ambicije neke osobe Škorpije, koje će učiniti sve da svoje ciljeve i ostvare, mogu pokazati gotovo opsednutu strast: apsolutno kolosalnu potrebu da se u potpunosti predaju zadatku kako bi ga obavili do savršenstva.

Advertisements

Strast je jako emotivno stanje; unutrašnja energija koja može da zauzda emocije, um i telo za postizanje određenih ciljeva, koja može da motiviše i pomogne izražvanju ambicija i emocija u pozitivnom a ponekad i negativnom pogledu. Svaki znak stoga može pokazati strast na svoj način, te u ovom smislu, nema onih koji su strastveniji od drugih. Razlika je u tome šta čini razlog njihove strasti, šta je to što izaziva oduševljenje i zanos svakog od horoskopskih znakova?

Ovnovi su strastveni kada su u pitanju njihovi trenutni interesi, njihovom visokom nivou energije je potreban pozitivan izraz kroz njihovu potragu za novim ciljevima.

Strast se ne mora izražavati samo kroz ljubav i erotiku

Strast se ne mora izražavati samo kroz ljubav i erotiku

Bikovi cene čulna zadovoljstva i iako su strastveni ljubavnici, problemi se mogu javiti kada strast počne da vodi posesivnosti.

Blizanci su strastveni u potrebi za intelektualnom stimulacijom i oni su spremni sve napustiti da ju pronađu kroz studije, istraživanja, te preko svojih društvenih interesovanja.

Advertisements

Rakovi su maštoviti i veoma senzualni, što je kombinacija koja će im doneti mnoge strastvene ljubavne susrete.

Lavovi su i strastveni kada su u pitanju ljubavne veze kao i u vezi sa svakom idejom koja obuzima njihovu maštu. Lavovi imaju talenat za dramu i strastveni su ljubavnici puni entuzijazma. Iako topli i verni Lavovi mogu postati dominantni i zahtevni kada je reč o njihovim seksualnim potrebama.

Device su strastveni u  radu i to im predstavlja pozitivan izraz njihovog veoma visokog nivoa energije.

Vage su strastvene u romansi, ali ne na zahtevan ili agresivan način. Njihov izbor su šetnje na plaži, večera pri svetlosti sveća, pokloni i koketni susreti koji im pomažu da nahrane svoju potrebu za romantikom i komunikacijom sa drugima.

Škorpija će izraziti svoju strast i potrebu za emocionalnom i fizičkom ispunjenošću kroz ljubavnu vezu. Škorpije imaju jak seksualni nagon ali su i veoma emotivne. Škorpija će uneti odlučnost i strast u sve što je interesuje.

Strelac će uneti entuzijazam i strast ostvarivanju ciljeva kojima teži u svakom trenutku.

Jarac će biti strastven u svojim ambicijama i nastojanjima da uspe u svemu što radi.

Vodolije su strastvene u svojim stavovima. Takođe je verovatno da će uneti strast u dobrovoljne aktivnosti u koje se uključuje tokom celog svog života.

Ribe su strastveni kada su u pitanju njihova osećanja i kroz usmeravanje svoje strasti kroz stvaralaštvo one su u stanju da izraze svoje emocije na opipljiv način.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top