Horoskop i život

Ko su najstrastveniji horoskopski znaci?

Dvanaest znakova zodijaka mogu se podeliti u različite tipove ličnosti, a svi znaci ne dele slične kvalitete u istoj meri. Znaci se mogu grupisati na više načina, na primer postoje pozitivni i negativni znaci, suprotstavljeni  znaci, a svaki znak pripada i jednom od četiri elementa: vatra, zemlja, vazduh ili voda.

Svaki element podrazumeva sasvim posbne kvalitete kada je u pitanju ličnost , na primer vodeni znaci ( Škorpija, Rak i Ribe ) su duboko emotivni i osetljivi, iako će to neki pokazati više od drugih. Što se tiče strasti, vodeni znakovi su strastvene na osetljiv i senzualan način. Na drugoj strani, vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac su strastveni, ne samo kada su u pitanju njihova interesovanja, nego su i avanturistički  ljubavnici. Ovnovi i Lavovi posebno imaju natprosečnu potrebu za ispunjenim seksualnim životom.

Kada je reč o strasti koja se odnosi na ciljeve i ambicije neke osobe Škorpije, koje će učiniti sve da svoje ciljeve i ostvare, mogu pokazati gotovo opsednutu strast: apsolutno kolosalnu potrebu da se u potpunosti predaju zadatku kako bi ga obavili do savršenstva.

Advertisement

Advertisements

Strast je jako emotivno stanje; unutrašnja energija koja može da zauzda emocije, um i telo za postizanje određenih ciljeva, koja može da motiviše i pomogne izražvanju ambicija i emocija u pozitivnom a ponekad i negativnom pogledu. Svaki znak stoga može pokazati strast na svoj način, te u ovom smislu, nema onih koji su strastveniji od drugih. Razlika je u tome šta čini razlog njihove strasti, šta je to što izaziva oduševljenje i zanos svakog od horoskopskih znakova?

Ovnovi su strastveni kada su u pitanju njihovi trenutni interesi, njihovom visokom nivou energije je potreban pozitivan izraz kroz njihovu potragu za novim ciljevima.

Strast se ne mora izražavati samo kroz ljubav i erotiku

Strast se ne mora izražavati samo kroz ljubav i erotiku

Bikovi cene čulna zadovoljstva i iako su strastveni ljubavnici, problemi se mogu javiti kada strast počne da vodi posesivnosti.

Blizanci su strastveni u potrebi za intelektualnom stimulacijom i oni su spremni sve napustiti da ju pronađu kroz studije, istraživanja, te preko svojih društvenih interesovanja.

Rakovi su maštoviti i veoma senzualni, što je kombinacija koja će im doneti mnoge strastvene ljubavne susrete.

Lavovi su i strastveni kada su u pitanju ljubavne veze kao i u vezi sa svakom idejom koja obuzima njihovu maštu. Lavovi imaju talenat za dramu i strastveni su ljubavnici puni entuzijazma. Iako topli i verni Lavovi mogu postati dominantni i zahtevni kada je reč o njihovim seksualnim potrebama.

Device su strastveni u  radu i to im predstavlja pozitivan izraz njihovog veoma visokog nivoa energije.

Vage su strastvene u romansi, ali ne na zahtevan ili agresivan način. Njihov izbor su šetnje na plaži, večera pri svetlosti sveća, pokloni i koketni susreti koji im pomažu da nahrane svoju potrebu za romantikom i komunikacijom sa drugima.

Škorpija će izraziti svoju strast i potrebu za emocionalnom i fizičkom ispunjenošću kroz ljubavnu vezu. Škorpije imaju jak seksualni nagon ali su i veoma emotivne. Škorpija će uneti odlučnost i strast u sve što je interesuje.

Strelac će uneti entuzijazam i strast ostvarivanju ciljeva kojima teži u svakom trenutku.

Jarac će biti strastven u svojim ambicijama i nastojanjima da uspe u svemu što radi.

Vodolije su strastvene u svojim stavovima. Takođe je verovatno da će uneti strast u dobrovoljne aktivnosti u koje se uključuje tokom celog svog života.

Ribe su strastveni kada su u pitanju njihova osećanja i kroz usmeravanje svoje strasti kroz stvaralaštvo one su u stanju da izraze svoje emocije na opipljiv način.

Advertisement

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top