Horoskop i život

Karma veze

Kad god sretnemo novu osobu postoji energetska razmena koja se javlja kroz sistem čakri. Pamtimo sve prethodne veze i nerešene životne situacije. Dodala bih da obično u vreme u  koje smo zapravo upoznali osobu, već smo s njom bili povezani na astralnom nivou. Iako su mnoge vrste odnosa već  predodređene na ovaj način, kao što su prijateljstva i poslovne veze, za trenutak ću se fokusirati na mogućnost romantične veze.

Ako razmislite o tome šta ste mislili u toku proteklih nekoliko meseci, ili šta ste sanjali, možda ćete već otkriti nagoveštaj nove veze. Možda ste razmišljali da se odselite, i imali na umu mesto gde vaša nova ljubav živi. Možda ste

Uticaj karme na ljubavne veze

Uticaj karme na ljubavne veze

mislili o različitim životnim situacijama u kojima se čovek može naći, i spontano pomislili, „Mislim da bih se mogla snaći sa posvojenom decom“. Možda si se probudio jednog jutra sa idejom da naučiš igrati golf i na kraju saznao da je to omiljeni sport tvog novog prijatelja.

Advertisements

Kroz psihičku vezu sa svim članovima porodice naših srodnih duša, mi učimo i rastemo zajedno. Umirujuća istina je da postoji savršenstvo u načinu na koji se naši životi odvijaju, te stalna komunikacija sa svima, čak i onima koji još nismo sreli. Veza se ne događa slučajno, ili prisiljavanjem sebe na odlaske u klubove ili online dating. Možemo i to uraditi, ako se osećamo intuitivno privučeni, ali do ljubavi će doći samo ako smo mi to već unapred odlučili, na nivou telepatske  konverzacije. Ovo je elegantan sistem gde spravo lice pojavi u pravom trenutku, jer smo se već pripremali za njega mesecima ( ili životima ) i sada smo zaista spremni.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top