Horoskop i život

Karma veze

Kad god sretnemo novu osobu postoji energetska razmena koja se javlja kroz sistem čakri. Pamtimo sve prethodne veze i nerešene životne situacije. Dodala bih da obično u vreme u  koje smo zapravo upoznali osobu, već smo s njom bili povezani na astralnom nivou. Iako su mnoge vrste odnosa već  predodređene na ovaj način, kao što su prijateljstva i poslovne veze, za trenutak ću se fokusirati na mogućnost romantične veze.

Ako razmislite o tome šta ste mislili u toku proteklih nekoliko meseci, ili šta ste sanjali, možda ćete već otkriti nagoveštaj nove veze. Možda ste razmišljali da se odselite, i imali na umu mesto gde vaša nova ljubav živi. Možda ste

Uticaj karme na ljubavne veze

Uticaj karme na ljubavne veze

mislili o različitim životnim situacijama u kojima se čovek može naći, i spontano pomislili, „Mislim da bih se mogla snaći sa posvojenom decom“. Možda si se probudio jednog jutra sa idejom da naučiš igrati golf i na kraju saznao da je to omiljeni sport tvog novog prijatelja.

Advertisements

Kroz psihičku vezu sa svim članovima porodice naših srodnih duša, mi učimo i rastemo zajedno. Umirujuća istina je da postoji savršenstvo u načinu na koji se naši životi odvijaju, te stalna komunikacija sa svima, čak i onima koji još nismo sreli. Veza se ne događa slučajno, ili prisiljavanjem sebe na odlaske u klubove ili online dating. Možemo i to uraditi, ako se osećamo intuitivno privučeni, ali do ljubavi će doći samo ako smo mi to već unapred odlučili, na nivou telepatske  konverzacije. Ovo je elegantan sistem gde spravo lice pojavi u pravom trenutku, jer smo se već pripremali za njega mesecima ( ili životima ) i sada smo zaista spremni.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top