Životni horoskop

Jarac

 

U znaku Jarca vlada Saturn. U vladavini nad ovim ženskim zemljanim znakom njemu pomaže i Mars. Rođeni u ovom znaku su ozbiljni, snalažljivi i nedruštveni.

Ćutljivi su i nerado se poveravaju drugima, a izbegavaju da traže pomoć od drugih. Osobenjaci su i sve stvari više vole da urade sami nego da im neko smeta. U tome prilično uspevaju, jer su i suviše tvrdoglavi i uporni. To uopšte ne skrivaju, već ako je potrebno, to mogu i dokazati i to na najbrutalniji način.

Advertisements

Hrabri su i ne boje se nikakvih pretnji. Ako napadaju, to rade bez ikakvih svađa, jer oni ne vole niti žele da mnogo razgovaraju. Ipak kod njih je na prvom mestu velika radna sposobnost i racionalnost. Znaju biti i u tom kao i u

Jarac - životni horoskop

Jarac – životni horoskop

svemu veoma uporni tako da se često popnu visoko u društvu. Iako često padaju u melanholična raspoloženja, nežnost im nije nabolje poznataosobina. Oni su rođeni praktičari kako na poslu tako i u ljubavi. Teško se uključuju u neke veće društvene grupacije, boje se onih koji im veruju, a strepe od svih koji im ne veruju.

Mnogo vole novac i prihvataju se svakog posla u kome može da se zaradi. Ali od toga nemaju velike koristi, jer nisu dovoljno inteligenti da bi mogli najpametntije da raspolažu sa zarađenim novcem. Mrze svaku nadmenost i hvalisanje, a muškarci kada su u pitanju žene, onda su upravo takvi. Trka za ženama im je imperativ i u tome su pravi majstori. Tada znaju da pričaju, ali samo toliko koliko im neće smetati kod sledeće avanture. Nasuprot tome u braku su veoma stabilni i vrlo rado podnose sve žrtve.

Teško im je da budu na jednom mestu, želeli bi da stalno tumaraju unaokolo! Pritom im ne smeta ako i budu sami. Oni to žele i misle da su sami sebi dovoljni. Vrlo su mirni i žilavi. Spremni na sve da bi uspeli. Pobeđuju snagom istrajnosti i idu postupno ka cilju. Škrti su sami prema sebi i imaju visoko mišljenje o svojoj ličnosti. Često ne pridaju značaj ovozemaljskom životu.

Kvaliteti su im upornost, vrednoća, postojanost i dubina osećanja, a mane oholost, hladnoća i škrtost, tvrdoglavost i nedruštvenost – to su atributi ovoga znaka.

Oboljevaju od skleroze, raka i bolesti kostiju, a često su opsednuti raznim fiks idejama.

Imaju šanse da postignu uspeh u poslovima vezanim za drvnu industriju ili nekim radovima u šumi. Poljoprivreda njima pruža takođe velike mogućnosti za natprosečan uspeh. Oni su uvek raspoloženi za rad ali pravi uspeh nikada neće postići, zato što su suviše rezervisani prema svemu i svima. Nedostatak samopouzdanja je njihova najveća slabost i zato su često skloni da rade usamljeni i izolovani. Često tada padaju u očajanje i tvrde da su svi protiv njih. Ako žele neki veći uspeh moraju da savladaju svoju želju da se drže u pozadini. Imaju dobru moć zapažanja, i mnogo vremena utroše pokušavajući da pronađu izlaz iz teške situacije, ali u većini slučajeva propuste da reše problem koji ih muči.

Brojevi povezani sa dobrom srećom su osam i pet a broj tri kada je u vezi sa vodom opominje da dolazi opasnost. Povoljni dani su sreda, subota a boje siva i plava.

Poznate ličnosti rođene u ovome znaku su Kipling, Džek London, Molier, Aleksandar Bordžija, Sezan, Vojvoda Putnik, Stevan Mokranjac.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top