Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Jarac – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ljubav će verovatno biti najvažnije područje u vašem životu tokom prve polovine 2014. godine. Jupiter, veliki dobrotvor, će biti u Jarčevoj kući ljubavi do jula, stvarajući ogromne afektivne potrebe i očekivanja . Međutim,

Jarac - horoskop za 2014. godinu

Jarac – horoskop za 2014. godinu

na vama je da li ćete biti ispunjeni ili ne.

Ako budete dobro raspoloženi, Jupiter će vam otvoriti horizonte, te doneti sreću i ispunjenje. U suprotnom, mogli biste izgubiti meru, tražeći više nego što bi trebalo, misleći da si možete da priuštiti da ne uradite ništa a puno očekujete. U prvoj polovini 2014. Jupitera će ometati nekoliko planeta.

Advertisements

S druge strane, Jupiter u velikoj meri voli slobodu. Ako ste u vezi koja vas guši ili se osećate sputano, sada ćete imati snage da pokidate lance koji vas vežu.

Intenzivan i komplikovan period će naročito biti prvo tromesečje 2014. godine. Polazna tačka je već u novembru-decembru 2013. godine, a glavni razlog za ovo je Venerin produžen tranzit u Jarcu ( 5. novembar – 5. mart 2014. ).

I Venerin i Jupiterov tranzit će doneti veliko emotivno opterećenje a mogli bi da donesu i ljubav ili nekakvo drugo ostvarenje na ljubavnom planu. U isto vreme, oni će biti deo u prilično napetoj konfiguraciji, što može uzrokovati različite probleme.

U slučaju da se nađete u kritičnoj situaciji, ili osećate da situacija postaje užarena, zapamtite da treba da ostanete mirni i objektivni i da ćete dobronamernošću i diplomatijom dobiti bolje rezultate nego bilo kojim drugim stavom.

Pomračenje Sunca 29. aprila 2014. najavljuje neobičan razvoj događaja u oblasti strasti i seksualnosti. Što se ostalog tiče, situacija će biti mirna i uobičajena.

Venera će vam ipak diskretno suditi, u julu i avgustu, poslednje nedelje oktobra, u prvoj polovini novembra i poslednje dve dekade decembra 2014. godine.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top