Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Jarac – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Ljubav će verovatno biti najvažnije područje u vašem životu tokom prve polovine 2014. godine. Jupiter, veliki dobrotvor, će biti u Jarčevoj kući ljubavi do jula, stvarajući ogromne afektivne potrebe i očekivanja . Međutim,

Jarac - horoskop za 2014. godinu

Jarac – horoskop za 2014. godinu

na vama je da li ćete biti ispunjeni ili ne.

Ako budete dobro raspoloženi, Jupiter će vam otvoriti horizonte, te doneti sreću i ispunjenje. U suprotnom, mogli biste izgubiti meru, tražeći više nego što bi trebalo, misleći da si možete da priuštiti da ne uradite ništa a puno očekujete. U prvoj polovini 2014. Jupitera će ometati nekoliko planeta.

Advertisements

S druge strane, Jupiter u velikoj meri voli slobodu. Ako ste u vezi koja vas guši ili se osećate sputano, sada ćete imati snage da pokidate lance koji vas vežu.

Intenzivan i komplikovan period će naročito biti prvo tromesečje 2014. godine. Polazna tačka je već u novembru-decembru 2013. godine, a glavni razlog za ovo je Venerin produžen tranzit u Jarcu ( 5. novembar – 5. mart 2014. ).

I Venerin i Jupiterov tranzit će doneti veliko emotivno opterećenje a mogli bi da donesu i ljubav ili nekakvo drugo ostvarenje na ljubavnom planu. U isto vreme, oni će biti deo u prilično napetoj konfiguraciji, što može uzrokovati različite probleme.

U slučaju da se nađete u kritičnoj situaciji, ili osećate da situacija postaje užarena, zapamtite da treba da ostanete mirni i objektivni i da ćete dobronamernošću i diplomatijom dobiti bolje rezultate nego bilo kojim drugim stavom.

Advertisements

Pomračenje Sunca 29. aprila 2014. najavljuje neobičan razvoj događaja u oblasti strasti i seksualnosti. Što se ostalog tiče, situacija će biti mirna i uobičajena.

Venera će vam ipak diskretno suditi, u julu i avgustu, poslednje nedelje oktobra, u prvoj polovini novembra i poslednje dve dekade decembra 2014. godine.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top