Horoskop za 2014. godinu

Jarac

Uopšteni pregled 2014. godine za Jarca

Bićete previše zaokupljeni na profesionalnom planu što vas može ostaviti sa malo ili nimalo vremena za vaš lični život ove godine. Možda ćete osećati da ste prekinuli vezu sa članovima porodice, a često ćete pomisliti da se ne nalazite na istoj strani. Međutim , možete očekivati neke izuzetne promene i na ličnom i na profesionalnom planu, iako možda nećete biti u mogućnosti da uspostavite ravnotežu između njih. Profesionalno ćete biti veoma ambiciozni, ali ćete imati dosta problema da dođete na vrh. Savetujemo vam da idete sporo. Takođe, pokušajte da pronađete malo vremena za svoje bližnje i one koji su nam najdraži. Zajednička imovina i nasledstvo su pitanja koja morate rešiti. Možda ćete shvatiti da ste se distancirali previše od svojih prijatelja, uključujući i one najbolje, što i nije neka naročita sreća, tako da pronađete način da se iskupite.

Jarac – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Vaše poslovni bogatstvo verovatno će varirati ove godine. Možda ćete biti zbunjeni okolnostima. Ali, bez obzira koliko loša situacija može biti, ne brinite previše i nastavite sa napornim radom a do preokreta situacije u vašu korist će doći. Ako planirate da uđete u nova partnerstva, čitajte između redova, kako ne biste bili nasamareni. Nastavite poslovanje sa svojim redovnim klijentima, umesto da pokušavate da pronađete nove, jer novi ne mogu biti potpuno pouzdani. Period od prve nedelje marta do prve nedelje jula je faza tokom koje bi trebalo da izbegavate donošenje bilo kakve velike odluke, jer se kasnije možete pokajati.

Jarac – karijera za 2014. godinu

Ono što će se dešavati ove godine možda vam se neće u potpunosti sviđati. Možda ćete se osećati frustrirano jer vaš trud neće biti adekvatno nagrađen. Osim toga, čuvajte se neslaganja sa svojim nadređenima. U drugom i

Advertisements

Jarac - horoskop za 2014. godinu

Jarac – horoskop za 2014. godinu

trećem kvartalu godine vaše strpljenje će biti na velikim iskušenjima, a velike su šanse da ćete potražiti i novi posao, a želje po tom pitanju će vam se možda i ostvariti. Ipak, nemojte očekivati da ćete u potpunosti dobiti ono što očekujete, ma kako da vam novi šefovi izlazili u susret. Stojte čvrsto na zemlji i setite se da tiha voda brege valja.

Jarac – finansije u 2014. godini

Očekujte da ćete imati sreće na finansijskom plana kao i da će novac dolaziti iz različitih izvora. Ipak, ne očekujte baš da bude poplava novca – novac će teći glatko, lagano ali stabilno. To ne znači da možete da se opustite na poslu, ne, morati nastaviti truditi se. Investicije koje ste napravili možda će vam doneti pristojnu nagradu kasnije u toku godine. Trgovanje akcijama vam neće doneti koristi pa je izbegavajte. Iako po pravilu ne trošite previše na kupovinu, kada to činite, kupujte jeftinije stvari, jer ste skloni da kupujete vrhunske, brendirane stvari. Sve u svemu ne treba neoprezno da trošite svoj novac u ovoj godini, ali možda nećete biti u mogućnosti da izbegnete troškove vezane za zabavu prijatelje ili neočekivane goste.

Jarac – ljubav i brak u 2014. godini

Prva tri meseca ove godine, ljubav i romantika će verovatno biti glavni faktori koji utiču na vaš život. Samci mogu imati određenih problema. Dakle, budite oprezni u početnim fazama godine, i izbegavajte uskakanje u nove odnose. Oni od vas koji su već u vezi, verovatno će početi imate određene sumnje. Posle prvog kvartala godine, međutim, stvari će se dramatično poboljšati, jer će zvezde biti na vašoj strani. Ako planirate da se venčate, možete već početi sa pripremama. Samci će uspeti pronaći svoje voljene osobe. Oni koji su već u braku imaće dobro razumevanje sa svojim supružnicima u prvoj polovini godine, ali kasnije možete razviti neke nesporazume, tako da trebate biti oprezni. Sada je vreme za rešavanje problema u braku.

Saveti za Jarca za 2014. godinu

  • Smanjite stres uzimanjem redovnih pauza u radu.
  • Obratite pažnju na svoju porodicu .
  • Adekvatno se odmorite, probajte meditirati, i osećaćete se kao podmlađeni.
  • Početak godine može biti negativan, ali kasnije će doći do pozitivnog razvoja događaja, tako trebate imati vere.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top