Finansijski horoskop za 2014.

Vodolija

U finansijskim pitanjima Vodolije imaju tendenciju da budu idealistički i humanitarno nastrojene – do tačke samožrtvovanja. Oni su obično velikodušni učesnici  u društvenim aktivnostima. Njihov doprinos se razlikuje od Jarčevog ili Bikovog doprinosa. Jarac ili Bik mogu očekivati neku uslugu zauzvart, dok Vodolija doprinosi nesebično.

Vodolije imaju tendenciju da budu kul i racionalne kada se radi o novcu, kao što su i u većini stvari u životu. Novac je nešto što im je potrebno i one žele da ga stiču planirano. Nema potrebe za žurbom, one se prema novcu odnose na najracionalniji i najpraktičniji način koji im je na raspolaganju.

Novac je za Vodolije bitan zbog onog što se njime može uraditi, ne zbog statusa koji može doneti ( kao što je to slučaj sa drugim znacima ). Vodolije su veliki potrošači i koriste svoje finansije na najpraktičnije načine, na primer da olakšaju svoj dalji napredak, za svoju porodice, ili čak i da pomognu ljudima koje ni ne poznaju.

Advertisements

Međutim, ako žele da dostignu svoj puni finansijski potencijal Vodolije će morati da istraže svoju intuitivnu prirodu. Ako oni slede samo svoje finansijske teorije – ili ono za šta oni veruju da je teoretski tačno – može da dođe do gubitaka  i razočarenja. Umesto toga, Vodolije bi se trebale osloniti na svoju intuiciju, na akciju  bez puno razmišljanja. Za Vodolije, intuicija je kratki recept za finansijski uspeh.

Vodolijin tradicionalni vladar, Saturn, će  i dalje biti u vašoj kući karijere, položaja i slave u 2014.godini, kao i prethodne godine. Govorimo o ambicioznom periodu u kojem ćete pokušati da napredujete, da se nametnete, da sve uradite najbolje što možete. Vi ćete graditi ciglu po ciglu, solidno i trajno.

Jupiter će i dalje biti u Vodolijinoj kući rada u prvoj polovini 2014.godine, baš kao što je bio i u drugoj polovini prošle godine. Jupiter će vam povećati radne kapacitete, probudiće vašu požudu za proširenjem i velikim projektima, i pomoći će okolnosti koje će vam omogućavati napredak.

Možda će se na vašem putu, s vremena na vreme, pojaviti i prepreke a ponešto ćete možda i preuveličavati, ali generalno astrološka konfiguracija najavljuje vam povoljan razvoj događaja.

Zbog produžene opozicije između Marsa i Urana, situacija će biti drugačija što se tiče studija ili intelektualnih zanimanja. Tu će bit idosta pritiska, a možda stvari već ne idu kako bi vi želeli.

Vodolija

Vodolija

Takođe može doći do incidenata po pitanju radnih ili ljubavnih odnosa ili u aktivnostima koje uključuju komunikaciju, putovanja, kretanje. Oprez!

U drugom delu 2014. godine, ambicije će vam biti velike. U avgustu je moguće da dođe do određenih provokacija, incidenata ili nekih teških odluka . Najveći uspesi će doći u poslednjem tromesečju 2014. godine.

U julu 2014., novi element će se pojaviti: Jupiter će ući Vodolijinu kuću veza i odnosa, što će biti odličan period za saradnju, udruživanje, razna partnerstva i rad sa klijentima. Srešćete uticajne ljude, dobro pozicionirane, koji bi mogli da postanu vaši prijatelji, saveznici ili korisne profesionalne veze za vaš dalji profesionalni razvoj.

Finansijski, 2014. će bit iprosperitetna godina. Prvih šest ili sedam meseci će bit naročito i produktivni, ali oni takođe mogu doneti neočekivane troškove.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top