Finansijski horoskop za 2014.

Vaga

Kada su finansije u pitanju Vage se mogu činiti neozbiljne, to je zato što zarađuju novac drugima više nego sebi. Postoji valjana logika iza ovog, Vage znaju da je sve oko nas povezano i da je nemoguće pomoći sebi dok ne pomognemo drugima. Vage su veoma dobre u ostvarivanju finansijske sigurnost što pozitivno utiče i na odnos s partnerom. Veoma su retke situacije u kojima Vage ne ostvaruju nikakav prihod.

Škorpija je vladar druge solarne kuće Vage, što im daje neobičan uvid u finansijsko stanje, kao i sposobnost prepoznavanja skrivenih detalja. Činjenica je da mnogi drugi znakovi dolaze Vagi po finansijski savet.

Vage su poznate kao veoma društvene osobe i često koriste značajne sume novca u organizovanju društvenih događaja.  Osobe rođene u ovom znake uvek će pomoći članu porodice ili prijatelju u novčanoj nevolji, čak i ako moraju posuditi novac. Kako god, Vage su uvek oprezne kada je dug u pitanju, izmiruju svoje obaveze na vreme i ne vole kada ih neko opominje.

Advertisements

Sa Saturnom u vašoj finansijskoj zoni, novčani prihod će vam doći kroz težak rad. Preporučujemo vam da ipak pripazite na svoje finansije i da se organizujete kako bi prošli kroz teške periode u 2014 – oj.

Jupiterovo putovanje kroz Vaginu kuću karijere koje je počelo tokom leta prošle godine, će se nastaviti u prvoj polovini 2014. Vrata uspeha će biti otvorena i mogućnosti za promociju, širenje i prestiž mogu  se pojaviti u bilo kom trenutku.

Jupiter će biti podržan od strane Saturna i Neptuna, budući da se nalazi u Vagininim kućama karijere. Tu će biti nekih neslaganja sa Uranom ipak,  lociranim u Vaginoj kući saradnje, te sa Marsom, vladarem kuće  saradnje.

Profesionalni odnosi mogu biti problematični, a neki se mogu čak i prekinuti. Iako neprijatan, stres može biti faktor koji stimuliše pronalaženje novih rešenja, koja će vam obezbediti napredak.

Vaga

Vaga

Sa Marsom na vašoj strani, do jula 2014. ćete biti preplavljeni sa inicijativama i dinamičnosti. Međutim, da bi se stvari i dalje odvijale kako treba, trebaćete jasne ciljeve, strategiju, strpljenje i diplomatiju.

Disciplina će biti veoma važna za Vage u ovom periodu. Prvo, jer Mars će zahtevati akciju, koja, ako nije pravilno koordinirana, može da izazove probleme. Drugo, jer će Neptun, koji vam se nalazi u kući rada, težiti da izazove poremećaje: to jest, izazivaće vas da se bavite atraktivnim, ali nepraktičnim stvarima, da radite ono što volite da radite, a ne ono što bi trebalo da uradite. Obavezno se morate dobro organizovati, sa dnevnim redom, listama prioriteta, tako da ne završite preplavljeni problemima.

U julu 2014., Mars će napustiti Vagu i Jupiter će ući u Lava. Pritisak će pasti, radni odnosi će se poboljšati, uključićete se u projekte koji će zanimati javnost i publiku, i uživaćete popularnost i podršku.

Tokom 2014. godine, novac će vam biti konstantan izazov te cilj mnogih vaših aktivnosti. Imaćete velike obaveze, tako da ćete morati da pronađete nove izvore prihoda. I hoćete. Iako je to nemiran period, prvu polovicu 2014. godine ćete biti produktivniji.

U drugom delu godine, novac će vam teže dolaziti i brže ćete ga trošiti. Budite oprezni, posebno u avgustu i decembru 2014. godine!

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top