Finansijski horoskop za 2014.

Strelac

Strelci obično uspevaju privući bogatstvo. Oni će ga ili privući ili stvoriti. Strelci imaju ideje, energiju i talenat da svoju viziju raja na Zemlji naprave stvarnom. Međutim, samo bogatstvo Strelcima nije dovoljno. Strelci žele luksuz – osigurati tek udoban život, Strelcima izgleda malim i beznačajnim.

Da bi ostvarili svoj pravi potencijal zarade Strelci moraju da razviju bolje menadžerske i organizacione sposobnosti. Oni moraju da nauče da postave granice, da stignu do svog cilja kroz seriju dostižnih pod – ciljeva ili ciljeva. Veoma se retko događa da čovek zaradi bogatstvo preko noći. Ali dug, razvučen proces Strelcima je teško izdržati. Kao i Lavovi, i oni žele da ostvare bogatstvo i uspeh brzo i impresivno. Strelci moraju da budu svesni, međutim, da je ova preoptimistična očekivanja mogu dovesti do nerealnih finansijskih ulaganja i razočaravajućih gubitaka. Naravno, nijedan horoskopski znak može se oporaviti brzo kao Strelac, ali ovakvim stavom dolazi samo do nepotrebnih razočarenja. Strelci treba da održe svoju viziju – nikada ne odustajati od nje – ali na njenom ostvarivanju moraju da rade na praktične i efikasne načine.

Prvi deo 2014. godine će biti  znaku finansijskih preokupacija. Do njih je došlo još prethodne godine, u leto, kada je vladar Strelca, Jupiter, ušao u jednu od Strelčevih finansijskih kuća, te su ojačale u novembru, kada je Venera ušla u drugu finansijsku kuću.

Budući da je u ciklusu retrogradnog kretanja, Venera će se sporo pomerati napred, tako da će ostati u istoj kući do marta, zajedno sa Plutonom, koji je tamo još od 2008.godine.

Sve tri planete, Venera, Jupiter, i Pluton će imati finansijski potencijal , a njihova lokacija u finansijskim kućama će izazvati veće interesovanje za podizanje prihoda, za posao, akvizicije, pristup fondovima, kreditima,

Strelac

Strelac

itd..

U nekim slučajevima, to može biti povezano sa nestašicom, konfuzijom, gubicima ili većim troškovima ( posebno u januaru 2014 ), te finansijskim gubicima vašeg poslovnog ili životnog partnera ( posebno u periodu maj- juni 2014 ).

Prijatelji, organizacije, zabave, luksuz, igre mogli bi podrazumevati gubitke ili druge probleme, tako da budete oprezni.

Kada je u pitanju karijera, za Strelca neće biti spektakularnog napretka u prvom delu 2014. godine. Možda čak dođe do nekih poteškoća u prva tri meseca ove godine  ili  do određenih nesuglasica na radnom mestu.

Što se tiče ostalog, mnogo napora ćete ulagati u kolektivne  aktivnosti ili aktivnosti vezane za određene zajednice čiji ste deo. Obratite ipak pažnju na to kako ćete se ponašati u javnosti, jer postoji rizik da ona promeni sliku o vama te da vam padne popularnost!

U drugom delu 2014. godine vaš profesionalni život će ponovo oživeti. Ovo će biti povoljan period za studije, specijalizacije, putovanja i profesionalnu saradnju.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top