Finansijski horoskop za 2014.

Strelac

Strelci obično uspevaju privući bogatstvo. Oni će ga ili privući ili stvoriti. Strelci imaju ideje, energiju i talenat da svoju viziju raja na Zemlji naprave stvarnom. Međutim, samo bogatstvo Strelcima nije dovoljno. Strelci žele luksuz – osigurati tek udoban život, Strelcima izgleda malim i beznačajnim.

Da bi ostvarili svoj pravi potencijal zarade Strelci moraju da razviju bolje menadžerske i organizacione sposobnosti. Oni moraju da nauče da postave granice, da stignu do svog cilja kroz seriju dostižnih pod – ciljeva ili ciljeva. Veoma se retko događa da čovek zaradi bogatstvo preko noći. Ali dug, razvučen proces Strelcima je teško izdržati. Kao i Lavovi, i oni žele da ostvare bogatstvo i uspeh brzo i impresivno. Strelci moraju da budu svesni, međutim, da je ova preoptimistična očekivanja mogu dovesti do nerealnih finansijskih ulaganja i razočaravajućih gubitaka. Naravno, nijedan horoskopski znak može se oporaviti brzo kao Strelac, ali ovakvim stavom dolazi samo do nepotrebnih razočarenja. Strelci treba da održe svoju viziju – nikada ne odustajati od nje – ali na njenom ostvarivanju moraju da rade na praktične i efikasne načine.

Prvi deo 2014. godine će biti  znaku finansijskih preokupacija. Do njih je došlo još prethodne godine, u leto, kada je vladar Strelca, Jupiter, ušao u jednu od Strelčevih finansijskih kuća, te su ojačale u novembru, kada je Venera ušla u drugu finansijsku kuću.

Advertisements

Budući da je u ciklusu retrogradnog kretanja, Venera će se sporo pomerati napred, tako da će ostati u istoj kući do marta, zajedno sa Plutonom, koji je tamo još od 2008.godine.

Sve tri planete, Venera, Jupiter, i Pluton će imati finansijski potencijal , a njihova lokacija u finansijskim kućama će izazvati veće interesovanje za podizanje prihoda, za posao, akvizicije, pristup fondovima, kreditima,

Strelac

Strelac

itd..

U nekim slučajevima, to može biti povezano sa nestašicom, konfuzijom, gubicima ili većim troškovima ( posebno u januaru 2014 ), te finansijskim gubicima vašeg poslovnog ili životnog partnera ( posebno u periodu maj- juni 2014 ).

Prijatelji, organizacije, zabave, luksuz, igre mogli bi podrazumevati gubitke ili druge probleme, tako da budete oprezni.

Kada je u pitanju karijera, za Strelca neće biti spektakularnog napretka u prvom delu 2014. godine. Možda čak dođe do nekih poteškoća u prva tri meseca ove godine  ili  do određenih nesuglasica na radnom mestu.

Što se tiče ostalog, mnogo napora ćete ulagati u kolektivne  aktivnosti ili aktivnosti vezane za određene zajednice čiji ste deo. Obratite ipak pažnju na to kako ćete se ponašati u javnosti, jer postoji rizik da ona promeni sliku o vama te da vam padne popularnost!

U drugom delu 2014. godine vaš profesionalni život će ponovo oživeti. Ovo će biti povoljan period za studije, specijalizacije, putovanja i profesionalnu saradnju.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top