Finansijski horoskop za 2014.

Škorpija

Ljubav, rođenje, život kao i smrt su najmoćnije prirodne transformacije; Škorpioni su zainteresovani za sve njih. U našem društvu, novac takođe predstavlja moć transformacije, i Škorpija je zainteresovana za novac iz tog razloga. Za Škorpije novac je moć, novac izaziva promene, novac kontrolira. Škorpije fascinira moć novca. Ako ne budu oprezni i umereni moglo im bi se desiti da postanu previše materijalistički orijentisani. Škorpije mogu biti previše zadivljene snagom novca, do te mere da misle da novac vlada svetom.

Čak, termin „plutokrata“ dolazi od Plutona, vladara znaka Škorpije. Škorpioni će – na ovaj ili onaj način – postići finansijski status za kojim teže. Kada to postignu Škorpioni će biti veoma pažljivi u izboru načina na koji upravljaju svojim bogatstvom. Deo ove finansijske opreznosti je zaista neka vrsta iskrenosti, jer Škorpioni su često uključeni u baratenje sa novcem drugih ljudi – kao računovođe, advokati, berzanski posrednici ili korporativni menadžeri – a kada rukujete tuđim novcem tada morate biti oprezniji nego kada rukujete sopstvenim bogatstvom.

Da bi ispunili svoje finansijske ciljeve, Škorpioni moraju naučiti i neke veoma važne lekcije. Škorpioni treba da pokušaju da razvijaju kvalitete koje ne poseduju prirodno, kao što su širina vizije, optimizam, vera, poverenje u druge i, iznad svega, velikodušnost. Oni treba da pronađu bogatstvo u prirodi i u životu, isto kao što ga pronalaze i u više očiglednim oblicima novca i moći. Kada uspeju da razviju velikodušnost njihov finansijski potencijal dostiže velike visine, zahvaljujući Jupiteru, gospodaru obilja i dobre sreće, koji je Škorpionova planeta novca.

Advertisements

Saturn će u 2014.  ostati u Škorpiji, sa svojim odgovornostima i ograničenjima, ali i sa svojim zahtevima za dubinom, kvalitetom i trajnošću.

Pretpostavlja se da ste imali dovoljno iskustva u pogledu strpljenja i istrajnosti tokom prošle godine, tako da bi sada trebalo da lakše prođete kroz ove testove. Ako bude tako, biće dobro, jer će Uran, koji se nalazi u

Škorpija

Škorpija

Škorpijinoj kući rada, prolaziti kroz teške trenutke u prvom delu 2014.godine, kao i Mars, vladar Škorpijine kuće rada.

Ne postoje bilo kakve problemi u vezi položaja ili odgovornosti rođenih u znaku Škorpije, a glavni ciljevi neće biti u opasnosti. Međutim, ipak će biti potrebe za ulaganjem posebnih napora u vezi sa tekućim zadacima, što će dovesti do stresa, preopterećenja, vanrednih ili kriznih situacija, možda čak i sukoba u radnom okruženju ili, u retkim slučajevima, može doći i do nesreća na radnom mestu.

Na vašem radnom mestu može doći i do pada informatičkog sistema, do grešaka u komunikacijama, do gubljenja radova i oštećenja kancelarijske opreme. Ovo može biti težak period za Škorpije, u kome će biti veoma važno da pažljivo planirate svoje aktivnosti i pokušate da ne preterate. Ako možete, bolje je da na druge prenesete deo svojih odgovornosti.

Ipak, ako studirate, u prvoj polovini 2014. godine, studije vam mogu ići sa više teškoća, a za testove ili ispite moraćete se ozbiljnije pripremiti kako bi došlo do pozitivnog ishoda.

Srećom, u julu 2014. negativna planetarna konfiguracija će se raspasti, a Jupiter će trijumfalno zakoračiti u Škorpijinu kuću karijere i novca. Tada će, najzad, doći vaše vreme!

Od leta 2014. do leta 2015. Škorpioni će imati period profesionalnog napretka, unapređenja i uspeha. Otvoriće se i neke nove mogućnosti, i mnogo očekivane promene na bolje. Sve će ići lakše.

Postepeno će se popraviti i finansijska situacija.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top