Finansijski horoskop za 2014.

Ribe

Novac Ribama uglavnom nije važan. Naravno da ga trebaju,  kao i svi drugi, a mnogi od njih uspeju steći i veliko bogatstvo. Ali novac im obično nije primarni cilj. Činiti dobro, misliti dobro o sebi, osećati mir, olakšanje od bola i patnje – to je ono čemu Ribe najviše streme.

Ribe zarađuju novac intuitivno i instiktivno. One više slede svoju intuiciju nego logiku. Ribe imaju sklonost da budu velikodušne i možda preterano darežljive. Skoro svaka vrsta nesreće dovoljan je podsticaj Ribama da daju. Iako je ovo jedna od njihovih najvećih vrlina, Ribe bi trebalo da budu više oprezne sa svojim finansijama. Trebalo bi da budu više izbirljivi kada su u pitanju ljudi kojima pozajmljuju novac, tako da neko ne bi iskoristio njihovu dobrotu. Ako daju novac u dobrotvorne svrhe, treba i da prate da li su sredstva koja su poklonili iskorištena korisno. Čak i kada nisu bogate, Ribe i dalje vole da troše novac na pomaganje drugima. U tom slučaju zaista treba da budu oprezne, međutim: možda bi ipak morale da nauče da kažu ne i da prvo same sebi pomognu.

Možda je najveći finansijski kamen spoticanja za Riba pasivnost. U principu Ribe vole se prepuste sledu događaja. Kada je reč o finansijama, tu bi naročito trebalo da nauče biti agresivnije. One moraju uticati na odvijanje stvari, same moraju stvoriti sopstveno bogatstvo. Pasivan stav samo će izazvati gubitak i propuštanje prilika. Briga o finansijskoj sigurnosti neće pružiti tu sigurnost. Ribe moraju naučiti da budu uporne u ostvarivanju onoga što žele.

Advertisements

Prvi deo 2014. godine će biti okarakterisan finansijskom groznicom, odnosno istinskom zaokupljenosti transakcijama, akvizicijama, investicijama, kontaktima sa poslovnim okruženjem, sa bankama ili osiguravajućim društvima, sa fiskalnim vlastima, itd..

Glavnina  novca će se napajati i od Marsa i od Urana, dinamičnih planeta punih inicijative koje će vas bukvalno gurnuti na preduzimanje akcije. Samo, imajte na umu da morate biti veoma pažljivi, jer i Mars i Uran su pobunjeničke planete, avanturističke, sklone riziku, planete koje se teško kontrolišu. Ukoliko Mars i Uran polude, mogu izazvati gubitak ili sukobe u vezi sa novcem.

Naročito budite pažljivi između 1. marta i 20. maja 2014. godine, kada je Mars retrogradan. U ovom intervalu se preporučuje da ne pokrećete važne finansijske operacije, ili da pozajmljujete novac. Možete da se borite za

RibeRibe

Ribe

pristup grantovima ili za povrat sredstava na koja imate pravo. Ipak, očekujte stres i preopterećenje.

Za Ribe, prva polovina 2014. će biti pogodna za izražavanje talenata, promovisanje imidža ili proizvoda, a to vam može doneti neočekivane mogućnosti.

Tokom cele 2014 . godine, Saturn će biti u vašoj kući putovanja apstraktnog intelekta. To vam može doneti ozbiljne ili zvanične odnose saradnje na daljinu i uspeha u kulturnim, naučnim ili univerzitetskim aktivnostima koje zahtevaju koncentraciju, trud, strpljenje i požrtvovanost.

U julu 2014. će finansijski pritisak nestati i Jupiter će ući u kuću rada osoba rođenih u znaku Riba. U drugoj polovini 2014. godine ćete uživati u radu, a rezultati će biti cenjeni i bogato nagrađeni, biće prilike za unapređenje, za novo radno mesto, te će biti posebno povoljan period za profesionalne promene koje će se pokazati korisnim i profitabilnim.

Očekujte naročit uspeh krajem godine ( novembar – decembar 2014. ).

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top