Finansijski horoskop za 2014.

Rak

Rak poseduje duboki smisao za osećaje drugih ljudi, i jako su vredni u radnom okruženju. Naravno ova ljudska kvaliteta je neizostavna u porodičnom životu, kao i na poslu. Rakovi najčešće uspeju u porodičnom biznisu, ali čak i ako to nije slučaj, Rakovi će tretirati svoje radno okruženje kao familiju. Ako Rak radi za nekog, onda šef predstavlja očinsku figuru, dok radne kolege predstavljaju braću i sestre. Ako je Rak šef, onda se odnosi prema radnicima kao prema svojoj deci, i vole se postaviti kao skrbnici. Rak voli da zna da drugi imaju posao zahvaljujući njemu.

Lav je vrhunac druge solarne kuće Raka, zbog toga je Rak sretni spekulant, naročito kada su u pitanju stambene nekretnine, hoteli i restorani. Hoteli s lečilištima i noćni klubovi su takođe veoma profitabilni za Rakove,rak iako ih najviše privlače obalne nekretnine. Rakovi su najčešće konvencionalni, ali ima i onih koji vole da zarade svoj novac na glamurozan način.
Sunce, Rakov planet novca, šalje veoma važnu finansijsku poruku- kada su finansije u pitanju Rak mora da ostavi promene raspoloženja po strani, i poveća samopoštovanje da bi ostvario svoj puni potencijal.

Saturn je u vašoj petoj kući, koja se podrazumeva kao kuća kreativnosti, ali je takođe povezana sa spekulacijama u poslu, tačnije na tržištu dionicama. Ovo znači da vam uspeh sledi u kreativnim projektima. Ako ste već započeli projekt koji traje duže nego što ste očekivali, istrajte u njemu i rezultat neće izostati.

Advertisements

Novac u smislu prihoda i bogatstva je prisutan, ali na veoma kompleksan način. Jedno je sigurno, vaša finansijska slika se popravlja iz dana u dan. Iako smo pomenuli da ste skloni sretnim spekulacijama, budite oprezni. U ovoj godini je najbolje da se držite stvari za koje znate da nose najmanje rizika. Naravno, ako imate finansijskog savetnika primite njihov savet, ali ga nemojte uzeti za sigurno.

Priželjkujte 25. Septembar, kada će Uran poprimiti vibracije Jupitera. Tokom ovog vremena imate velike šanse za novčani dobitak. Ovaj vremenski period biće veoma dobro skriven, ali ako pogodite pravo vreme, količina novca će vas iznenaditi.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top