Finansijski horoskop za 2014.

Lav

Lavovi su po prirodi odlične vođe, ali ne baš i dobri menadžeri. Upravljaju dobro celokupnom slikom, dok detalje biznisa ostavljaju po strani za nekog drugog. Lav kao šef, udružen s dobrim menadžerom može postići odlične rezultate. Imaju odlične sposobnost vizualizacije i kreativnosti.

Lavovi vole bogatstvo kao i sve prednosti koje ono donosi. Sviđa im se glamurozni životni stil kojem teže čak i ako nisu bogati, što je razlog zbog kojeg mnogobrojni lavovi uđu u dugove iz kojih je se ponekad teško izvući.

Lavovi su, kao i Ribe, veoma velikodušni. Ponekad im je potrebno bogatstvo isključivo da bi pružili neku vrstu finansijske pomoći drugoj osobi. Lav će iskoristiti svoj novac da bi stvorio radna mesta ljudima oko sebe da bi zauzvrat osećao blagostanje. Lav iskorištava svoj novac maksimalno, u njemu uživa i pomaže drugima, što se u nekim situacijama može pokazati kao neozbiljno i nesmotreno.

Advertisements

Devica je vrhunac druge solarne kuće Lava, i Lav bi trebao razviti neke veštine razlikovanja i analize koje Devica poseduje. U suštini moraju naučiti kako izaći na kraj s detaljima kada je novac u pitanju i moraju paziti na

Lav

Lav

šta troše svoj teško zarađeni kapital. Osobe rođene u znaku Lava često krše svoja novčana ograničenja, a ipak takvo ponašanje im pomaže da dostignu svoj puni potencijal. Lavovi uživaju u saznanju da njihova familija i prijatelji mogu računati na njih u finansijskom smislu. Može se reći da ponekad vole posuditi novac, ali najviše vole podeliti radosti darivanja s drugima. Finansijske spekulacije im nisu strane, ali uspeh i sreća im najviše zavise od nebeskih uticaja.

Ove godine najviše uticaja imaće Neptun koji ulazi u znak Ribe, kao i u vašu osmu kuću gdje će ostati do Januara 2026. Do sada niste mogli osetiti ovaj uticaj zato što je zadnji put Neptun ušao u znak ribe 1847. i bio je prisutan do 1862. Ovaj vremenski period ostavio nam je umetnički dojam u muzici, poeziji, slikarstvu, i drugim umetnostima.

Neptun je povezan sa inspiracijom i kreativnošću, tako da bi sad bilo najbolje vreme da se posvetite svojoj umetničkoj strani, a rad na toj oblasti mogao bi se pokazati i kao alternativni način zarade. Dok god ostanete praktični i realni u vašim očekivanjima, možete zaraditi znatno samo od svojih umetničkih veština.

Neptun u vašoj osmoj kući vlada stvarima kao sto su kreditne kartice, krediti, takse, nasleđa, razvodi, alimentacija, itd. Ovo su polja koja bi mogla biti nesigurna u ovom vremenskom periodu. Takođe tu je i manje pozitivna strana Neptuna koja bi mogla vaše financijske detalje učiniti nejasnima. Da bi se izborili s ovim, morate paziti na sve što ima veze s finansijama, pazite na skrivene detalje, i čim uvidite pojedine greške reagujte na vreme. U slučaju da se trebate udružiti sa novim biznis partnerom, dobro proverite sve pojedinosti.

Ovo su neki od problema s kojim bi se mogli suočiti u narednim godinama, ali ako poslušate naše savete i obratite pažnju na detalje, uspeh vam je zagarantiran.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top