Finansijski horoskop za 2014.

Jarac

Jarci obično uspevaju steći bogatstvo i obično putem sopstvenog rada, nikako preko noći. Oni su spremni da dugo i naporno rade za ono što žele. Oni su prilično raspoloženi da propuste kratkoročni dobitak u korist dugoročnih koristi. Finansijski, oni dolaze do izražaja kasnije u životu.

Međutim , da bi Jarci ostvarili svoje finansijske ciljeve oni će morati odustati od svog uobičajenog konzervativizma. Možda je to Jarčeva najmanje poželjna osobina. Jarci ne mogu da bez opiranja prihvate ništa što je novo samo zato što se osećaju nespremnima za novosti. Oni se plaše eksperimentisanja. Ipak, Jarci bi morali naučiti da bez rizikovanja nema uspeha. Trebalo bi da budu više voljni da na tržištu isprobavaju nove proizvode ili istražuju različite menadžerske tehnike. U suprotnom, napredak će ih ostaviti za sobom. Ako je potrebno, a jeste, Jarčevi moraju biti spremni da se menjaju sa vremenom, da odbace stare metode koje više ne pokazuju rezultate.

Vrlo često to eksperimentisanje će značiti da će Jarčevi morati da raskinu sa postojećim autoritetima. Možda će čak morati da razmislie da promene svoj sadašnji položaj ili da se upuste u pokretanje sopstvenog biznisa. Najbolji savet za Jarčeve bio bi: prihvatite sve rizike i idite dalje. Tek tada ćete uspeti ostvariti finansijsku dobit kakvu vaš naporan i predan rad zaista zaslužuje.

Advertisements

Karijera će biti drugi stub 2014. godine, odmah nakon ljubavnih veza. A za neke Jarčeve, karijera bi mogla biti i na prvom mestu.

Budući da je  u ciklusu retrogradnog kretanja, Mars, planeta akcije, će provesti vreme u Jarčevoj kući karijere između 7. decembra 2013. i 27. jula 2014.godine. To je skoro osam meseci, pet ili šest puta duže nego što jaracobično provodi u toj kući. To je važan tranzit, koji obećava značajne događaje.

Mars je dinamična, ambiciozna planeta koja preuzima inicijativu, takmiči se i bori. Stoga, ona će želeti da vas mobiliše kako bi dokazali svoju vrednost, da pokažete za šta ste sposobni.

Moraćete da se uključite u događanja, da preuzmete kontrolu, da preduzmete akciju. Na taj način ćete napraviti veliki napredak i stres će na vas manje delovati. Sve ovo je zato jer Mars neće biti u svojoj najupornijoj fazi, ali će takođe biti veoma isprovociran Uranom, Jupiterom i Plutonom. Biće to period velike energije, uznemirenosti i impulsivnosti, a ukoliko ne zauzdate planete, moglo bi se desiti da polude na destruktivan način.

U slučaju da ovim tranzitom planet budete loše upravljali, postojaće rizik od sporova sa šefovima ili nadležnim organima, od skandala ili neuspeha.

Takođe treba uzeti u obzir činjenicu da se pritisak koji se manifestuje na nivou sentimentalnih odnosa takođe može manifestovati na nivou radnih odnosa. Budite oprezni i pažljivi sa ljudima sa kojima radite, jer je to najbolje za sve!

U 2014. godini, Saturn, Jarčev vladar, i dalje će biti preokupiran kolektivnim projektima, sa proslavama, konferencijama i drugim javnim skupovima. To će biti prostor koji vam može doneti zadovoljstva na koje se možete osloniti u ovim turbulentnim vremenima.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top