Finansijski horoskop za 2014.

Devica

Device imaju sve karakteristike neophodne za postizanje finansijske sigurnosti i jako su cenjene u radnom okruženju. Odlikuju ih organizovanost i produktivnost, ali dok Device ne nauče neke društvene vještine koje Vaga poseduje, neće moći ispuniti svoj puni finansijski potencijal. Težnja ka perfekcionizmu može se negativno odraziti na međuljudske odnose kao i na finansijsku situaciju.

Device naporno rade da bi ostvarile svoju finansijsku sigurnost i znaju istinsku vrijednost novca. Nisu sklone rizicima kada je novac u pitanju, više preferiraju štednju za crne dane. Svaka investicija mora biti proračunata do zadnjeg detalja što obično umanjuje rizik. Ovakve investicije pomažu Devicama da ostvare finansijsku sigurnost koju priželjkuju. Bez obzira na količinu novca koju poseduju voljne su pomoći porodici i prijateljima u nevolji.

Moraćete još uvek biti jako pažljivi s novcem zato što će Uran biti prisutan u vašoj kući novca sve do Marta 2019. Dugačak vremenski period kao što je ovaj, pomoći će vam da promenite rutinu i nađete druge izvore

Advertisements

Devica

Devica

zarade.

Uran kao nepredvidiv planet, započeće borbu s Plutonom 21. Aprila  koja će trajati sve do Marta 2015., i najbolje je da ne donosite nikakve važnije finansijske odluke 21. Aprila  i 15. Decembra 2014. Da biste se izborili s novcem tokom ovog perioda morate obratiti pažnju na novac koji dugujete. Sve novčane odluke shvatite ozbiljno, uvek imajte rezervni plan, i pripremite se na uspone i padove.
Ako ste oženjeni ili živite s nekim, odvojite dio novca za troškove, a s ostatkom otvorite račun za štednju. Postoji i drugi problemi s kojima bi se mogli suočiti, npr. ako primate alimentaciju, odnos sa bivšim mužem/ženom mogao bi se naglo promeniti i rezultirati u neredovnim uplatama. U slučaju da pokušavate prodati nekretninu budite oprezni i platite sve takse na vreme da vam se ne bi kasnije ovaj dug previše nakupio.

Uvek budite skoncentrisani i ne dajte nikom da donosi finansijske odluke u vaše ime. Ako mislite da bi stvari mogle izmaći kontrole, nađite advokata ili računovođu. Ma koliko to nije romantično, morate biti svesni finansijske situacije svog partnera. U slučaju da je dug u pitanju, moglo bi se desiti da vi snosite deo troškova. Svi ovi saveti mogli bi vam dobro doći zato sto će Uran ostati u vašoj kući sve do 2019. godine.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top