Finansijski horoskop za 2014.

Blizanci

Blizanci vise teže intelektualnom bogatstvu nego materijalnom, i najčešće uspevaju u profesijama koje su povezane sa prodavanjem, pisanjem, učenjem i novinarstvom. Kao što znamo neke od ovih profesija nisu baš dobro plaćene, ali žrtvovanje ličnog intelekta isključivo za novac je Blizancima nezamislivo, i uvek teže tome da povežu te dve stvari. Rak je Blizancima vrhunac druge solarne kuće novca, što naznačuje da mogu zaraditi dodatni novac kod ulaganja u stambene nekretnine, restorane i hotele. Blizanci s verbalnim veštinama vole pregovarati u bilo kojoj situaciji, naročito kada je novac u pitanju.

Mesec vlada drugom solarnom kućom Blizanaca, i ne samo da je najbrži planet u Zodijaku, nego se i kreće kroz svaki znak i kuću svakih 28 dana. Nijedno nebesko telo se ne može porediti s Mesečevom brzinom. Analiza Meseca i ostalih lunarnih fenomena opisuju finansijski stav Blizanaca kao veoma pozitivan. Takođe njihov finansijski stav, potrebe i osećaj za novac se menjaju svakog dana. Nekada su veoma entuzijastični, a nekad se uopšte ne brinu za novac. Blizanci često vide finansijske ciljeve i novac jedino kao način da prehrane svoju porodici.

Mesec, kao finansijski planet Blizanaca, šalje još jednu veoma važnu finansijsku poruku. Da bi Blizanci postigli svoj puni novčani potencijal, moraju da upoznaju emotivnu stranu života. Moraju da spoje svoje sjajne logičke sposobnosti s razumevanjem ljudske psihologije. Osećaji imaju svoju logiku, Blizanci moraju to da nauče i prenesu u svoj finansijski svet.

Advertisements

Jupiter vam naznačuje novčani dobitak u prvoj polovini 2014. Ovo će vam povećati samopouzdanje i do jeseni ćete se uključiti u više društvenih aktivnosti. Vaš ciklus finansijskog dobitka počeo je u Junu 2013., i

Blizanci

Blizanci

nastaviće se do 27. Jula  2014. Ako mislite da ste naporno radili tokom pomenutog vremena bez ostvarenih rezultata, postoji valjan razlog za to. Jupiteru treba neko vreme da započne svoj ciklus, a 7. Novembra počeo je se kretati unazad.
Planeta koja se kreće unazad je slaba, što znači da je Jupiter imao slab efekt na vaše finansije u drugoj polovini 2013. Nemojte biti strogi prema sebi, jednostavno vam planete nisu bile naklonjene.

Loša vest je da će e ovako započeti 2014, sve dok Jupiter ne započne svoj ciklus u punoj snazi 6. Marta 2014. Pripremite se da budete plaćeni, vrednost vaših dionica će rasti i ubrzo ćete videti prave rezultate. Jupiter će vam biti naklonjen do  27. Jula, do tada imate priliku da zaradite poveću količinu novca. Bit svega je da budete uključeni u proces maksimalno, i da pokažete zvezdama da želite dostignuti svoj puni potencijal. Ako mislite da vam treba dodatno obrazovanje, učinite to dok planete stoje iza vas.

Imajte na umu da imate šansu za novčani dobitak u prvoj polovini 2014., dok bi se u drugoj polovini godine situacija mogla drastično promeniti. Finansijska sreća vas neće skroz napustiti, ali će se zasigurno promeniti, zato cenite Jupiter dok je u vašoj finansijskoj kući.
Pluton će takođe imati značajnu ulogu u 2014. Pomeriće vašu sreću iz druge finansijske kuće u osmu koja je vezana za novac drugih ljudi. Ovo znači da bi mogli dobiti novac od razvoda, alimentacije, stipendije, nasleđa, bonusa, provizija, itd. Što se tiče igara na sreću, Saturn će vam umanjiti dobit, tako da bi bilo najbolje da nađete druge izvore zarade.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top