Finansijski horoskop za 2014.

Bik

Bikovi su veoma svesni svoje finansijske situacije i novac im je puno važniji nego mnogim drugim znakovima. Dobra finansijska situacija biku donosi sigurnost i stabilnost, dok se neki drugi znakovi više baziraju na duhovnost i inteligenciju. Bikovi smatraju bogatstvom samo opipljive stvari kao sto su skupa kuća, namještaj, auto itd, i zbog toga uspevaju u poslovima vezanim za nekretnine i poljoprivredu. Većina bikova poseduje neku vrstu nekretnine, zato što vole osećaj povezanosti sa zemljom. Lični posed je jedan od prvih oblika bogatstva, i bikovi jasno osećaju tu prastaru povezanost.
Bik koristi tu težnju bogatstvu da bi razvio svoje intelektualne i društvene sposobnosti, kao i fleksibilnost.

U slučaju da osoba u znaku bika ne oseća tu želju za novcem, postoji mogućnost da neće razviti svoj puni intelektualni potencijal. Neke osobe u znaku bika su rođene sretne, sto se naročito ispoljava u igrama na sreću. Bikovi po prirodi nisu skloni igrama na sreću, i zgražavaju se od pomisli na bespotreban rizik u novcu, ali i u drugim stvarima.

Jupiter u Lavu, u drugoj polovici godine će vam omogućiti kupnju ili rentu prelepog stana ili kuće. Ako se odlučite da ostanete gde ste sada, bićete u stanju da preuredite svoj dom. Jupiter će vam doneti i neke druge finansijske prednosti, sto bi moglo rezultirati većom cenom vaše nekretnine. Ako se odlučite na selidbu, očekuje vas prelep novi dom, ali selidba nije neophodna da bi iskoristili sve Jupiterove prednosti. Ovo je samo

Advertisements

Bik

Bik

jedan primer efekta Jupitera na vaš znak,  imajte na umu da bi se Jupiterov uticaj mogao manifestovati i na druge načine.

Vaš ciklus sreće počeće u Junu ove godine i trajaće jednu punu godinu. Fokus ove sreće će biti na vašem domu i familiji. Ako želite kupiti kuću, uraditi popravke na sadašnjem domu, ili kupiti vikendicu u prirodi, ovo je najbolji trenutak u zadnjih dvanaest godina. U slučaju da tražite novu nekretninu, čekajte da nešto posebno naiđe, nešto prostrano s puno sunčeve svetlosti što će imati pozitivan efekt na vas.
Ako ste u opasnosti da izgubite svoju kuću zato sto ne možete plaćati mesečnu ratu kredita, ne odustajte. Postoje velike šanse da nađete rešenje za ovaj problem, i najbolje bi bilo da započnete pregovore sa svojom bankom što pre.

Ako imate problema s prodajom svoje nekretnine, promenite strategiju, koristite neke vrste oglašavanja( oglasi, internet), i uspeh vam je zagarantiran, kao i zadovoljavajuća cena. Jupiter uvek donosi prednosti svemu što dotakne, naravno postoji mogućnost da smo malo preoptimistični, zato budite oprezni.

Dolazak Jupitera 27. jula će vam takođe doneti značajnu podršku familije. Ako vam treba finansijska podrška roditelja zbog nezaposlenosti, ne stidite se pitati. Ako želite napraviti neke promene u svom domu, uključite i svoju familiju u radove. Iskoristite talente pojedinih članova da umanjite cenu celokupnog projekta. Postoji mogućnost i neke finansijske pomoći pri ovakvim projektima, ili pri kupnji nove nekretnine. Sreća koju vam donosi Jupiter će biti prenesena i na vaše roditelje u obliku dobrog zdravlja. Jupiter je poznat kao planet svega dobrog, tako da možete očekivati pozitivne stvari u skoroj budućnosti.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top