kineski horoskop zec

Photo by Pixabay


Godina Zeca je četvrta u kineskom zodijaku, odmah nakon godine Tigra, a prethodi godini Zmaja.

Godine Zeca su: …1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023…

Srećne boje: crvena, pink, ljubičasta, plava
Srećni brojevi: 3, 4, 6
Sretni cvetovi: ljiljan i jasmin

Advertisements

Jeste li Zec?

Rođeni u januaru i februaru trebali bi obratiti posebnu pažu na datum kad pada Kineska Nova Godina, kako bi potvrdili u kojem znaku su Rođeni.
Smatra se da bi Zečevi trebalo da obrate pažnju na sve aspekte svog života u godinama Zeca. Naredna godina Zeca je 2023. Počinje na Kinesku Novu Godinu, 22. januara.

Ličnost Zeca je tiha i elegantna

Zečevi su po prirodi nežni, tihi i elegantni; vešti u poslu, ljubazni i strpljivi, i naročito odgovorni. Međutim, mogu da budu i površni, tvrdoglavi, melanholični i prediskretni. Uopšteno govoreći ljudi rođeni u ovom znaku veoma su privlačni.

Muškarci rođeni u znaku Zeca učtivo tretiraju ostale, sa blagim, verodostojnim i iskrenim osmehom. Kada naiđu na problem, Zečevi se razumno nose sa njim, i dosledno traže pravo rešenje. Tako da često postižu zavidan uspeh.

Žene rođene u znaku Zeca, osim lepog izgleda poseduju i čisto srce.
Zečevi su verni svojim bližnjima, ali često sa njima ne dele svoje skrivene misli te im se desi da počesto beže od stvarnosti. Previše su oprezni i konzervativni što često znači da propuštaju mnoge šanse koje im dolaze.

Zdravlje

Uopšteno govoreći, Zečevi imaju prosečno zdravlje. Od početka zime do kasnog proleća, kada su relativno slabog zdravlja, trebali bi se više baviti fizičkim aktivnostima kako bi sprečili prehladu i druge bolesti, te da imaju zdravu ishranu. Savetuju im se vežbe u zatvorenim prostorima kako bi se bolje nosili sa stresom i napetošću.
Tokom toplih razdoblja trebali bi unositi više vode, kako im koža ne bi prestala previše suva i kako bi izbegli ostale kože probleme.

Karijera

Okolina prosto obožava dobrodušne zečeve. Mogu da postignu zavidnu akademsku i naučnu karijeru, kao i da steknu bogatstvo. Jedino što im se savetuje da na odustaju pri prvim neuspesima.
Sa parom veoma spretnih ruku, imaju dar za kaligrafiju i slikarstvo, kao i krojenje i kuvanje. Umeren temperament omogućuje im da upravljaju drugima po svojoj želji, bez mnogo truda.
Najbolje karijere za Zečeve su poljoprivreda, obrazovanje, religija, zdravstvena zaštita, medicina, kultura, rad u sudstvu, policiji i politika.

Kako izgraditi odnose sa Zečevima

U suštini, nema tu mnogo filozofije sa njima. Pomozite im sa njihovim slabostima i osvojićete njihovo srce.
Prednosti: Imaju dobar smisao za društvene odnose. Popularni su u društvu, jer su nežni i pažljivi. Imaju dobar smisao za humor, lagano ulaze u diskusiju i od neprijatelja često naprave prijatelje. Poseduju blagi temperament, dobri su domaćini i u suštini uvek spremni da pomognu drugima.
Nedostaci: Višak ljubavi i milosrđa može ih dovesti do sukoba interesa. Nedostatak odlučnosti često ih čini emotivno kolebljivim.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top