Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Devica – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Opšti astrološki trendovi u 2014. godini kod Device će predstavljati harmoničnu vezu između kuće parova i kuće uma i komunikacije. Bićete veoma privučeni inteligentnim ljudima, koji će stimulisati vaše mišljenje i izazivati

Devica - horoskop za 2014. godinu

Devica – horoskop za 2014. godinu

vaše divljenje onim što govore ili pišu. Kao reakcija na to, vi ćete postati više privlačni nadahnuti genijalnim rečima i idejama.

Neptun će se nalaziti u Devičinoj kući parova, što će vam podariti divno romantično uzbuđenje, koje ćete ponekad, možda, osetiti i prema pogrešnim osobama.

Advertisements

Vladar Devičine kuće odnosa biće Jupiter, koji će dobro delovati u prvoj polovini 2014. godine i učiniti vaš sentimentalni život poboljšan kolektivnim aktivnostima ( saradnjom, konferencijama, sastancima u okviru udruženja ili fondacija, itd ), učešćem u društvenim događajima, sa prijateljima, pristalicama i zaštitnicima.

Astrološka konfiguracija u prvoj polovini 2014. godine će ipak imati određeni pritisak na finansije. Takođe je moguće de ć briga za finansije ostaviti uticaj i na vašu ljubavnu vezu ili da će postojati nekakva napetost između ljubavi i finansija.

U 2014. godini, Pluton će i dalje biti u Devičinoj kući ljubavi i erotike, pokušavajući da vam pomogne da otkrijete svoje stvarne potrebe i ostvarite svoj seksualni potencijal.

Plutonov napor, koji je dugotrajan, biće podržana u prva dva meseca 2014. godine Venerinim produženim tranzitom kroz Devičinu kuću ljubavi. Ovaj tranzit može da vam donese značajne događaje, čak i ako u januaru 2014. godine neki od njih mogu biti stresni zbog Venerinog retrogradnog kretanja.

Mesec u martu 2014. godine prognozira sreću u ljubavi i srećne događaje uopšte, a april 2014. godine će imati veliki romantični potencijal.

Kraj juna i čitav jul 2014. godine će takođe biti obećavajući.

Počevši od avgusta 2014. godine, Jupiter, vladar Devičine kuće parova, neće imati ohrabrujuće i zaštitno delovanje. Moguća su i neka razočarenja u ljubavi, posebno u avgustu i periodu od novembra do decembra 2014. godine.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top