Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Devica – ljubavni horoskop za 2014. godinu

Opšti astrološki trendovi u 2014. godini kod Device će predstavljati harmoničnu vezu između kuće parova i kuće uma i komunikacije. Bićete veoma privučeni inteligentnim ljudima, koji će stimulisati vaše mišljenje i izazivati

Devica - horoskop za 2014. godinu

Devica – horoskop za 2014. godinu

vaše divljenje onim što govore ili pišu. Kao reakcija na to, vi ćete postati više privlačni nadahnuti genijalnim rečima i idejama.

Neptun će se nalaziti u Devičinoj kući parova, što će vam podariti divno romantično uzbuđenje, koje ćete ponekad, možda, osetiti i prema pogrešnim osobama.

Advertisements

Vladar Devičine kuće odnosa biće Jupiter, koji će dobro delovati u prvoj polovini 2014. godine i učiniti vaš sentimentalni život poboljšan kolektivnim aktivnostima ( saradnjom, konferencijama, sastancima u okviru udruženja ili fondacija, itd ), učešćem u društvenim događajima, sa prijateljima, pristalicama i zaštitnicima.

Astrološka konfiguracija u prvoj polovini 2014. godine će ipak imati određeni pritisak na finansije. Takođe je moguće de ć briga za finansije ostaviti uticaj i na vašu ljubavnu vezu ili da će postojati nekakva napetost između ljubavi i finansija.

U 2014. godini, Pluton će i dalje biti u Devičinoj kući ljubavi i erotike, pokušavajući da vam pomogne da otkrijete svoje stvarne potrebe i ostvarite svoj seksualni potencijal.

Plutonov napor, koji je dugotrajan, biće podržana u prva dva meseca 2014. godine Venerinim produženim tranzitom kroz Devičinu kuću ljubavi. Ovaj tranzit može da vam donese značajne događaje, čak i ako u januaru 2014. godine neki od njih mogu biti stresni zbog Venerinog retrogradnog kretanja.

Advertisements

Mesec u martu 2014. godine prognozira sreću u ljubavi i srećne događaje uopšte, a april 2014. godine će imati veliki romantični potencijal.

Kraj juna i čitav jul 2014. godine će takođe biti obećavajući.

Počevši od avgusta 2014. godine, Jupiter, vladar Devičine kuće parova, neće imati ohrabrujuće i zaštitno delovanje. Moguća su i neka razočarenja u ljubavi, posebno u avgustu i periodu od novembra do decembra 2014. godine.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top