Horoskop za 2014. godinu

Devica

Uopšteni pregled 2014. godine za Device

Veći deo godine, osećaćete se kao na kratkom užetu, pokušavajući da uravnotežite svoje lične obaveze sa profesionalnim obavezama. Iako vaga može blago prevagnuti na profesionalnu stranu, morate se pobrinuti da provodite dovoljno vremena sa porodicom. Može vam se desiti da se osećate depresivno zbog činjenice da vaš naporan rad ne dobija očekivane nagrade i priznanja. Budite strpljivi, jer je to samo prolazna faza. Kada su u pitanju finansije, zvezde će vam biti naklonjene u prvoj polovini godine, tokom koje bi bilo dobro da izdvojite deo vaše zarade za vanredne situacije koje mogu iskrsnuti u drugoj polovini 2014. godine. Na privatnom planu možete osetiti uspone i padove ove godine, tako da je potrebno da ostanete mirni i da ne dopustite da se sitne stvari pretvore u prave sukobe.

Devica – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Jupiter će biti na vašoj strani prvih nekoliko meseci 2014. godine, što znači da su vaši poslovni izgledi dobri. Zarada će  se povećati, pa će se tako i ciljevi koje ste postavili prošle godine, verovatno početi ostvarivati u ranim fazama ove godine. Možda su pred vama neki izleti u inostranstvo, ali nije verovatno da će biti produktivni. Nema potrebe da se sekirate ili čak i  da otkažete putovanja u inostranstvo, jer bi vam ona mogla koristiti na duže staze. Biće i perioda u toku godine kada se može činiti da se stvari jednostavno ne kreću napred. Ali, stanje ne može biti tako loše. Razmislite o angažovanju mladih i talentovanih kadrova. Takođe, izbegavajte rizike.

Devica – karijera u 2014. godini

Šanse za promenu radnog mesta su prilično realne u prvoj polovini godine, ali ne i u drugoj polovini, pa ako vam se desi da razmišljate u tim relacijama, potrebno je da uzmete stvari u svoje ruke. Preuzmite inicijativu, ali ako

Advertisements

Devica - horoskop za 2014. godinu

Devica – horoskop za 2014. godinu

iz nekog razloga stvari ne budu išle kako treba do kraja jula, onda je bolje sačekati sledeću godinu. Osim toga, pronalaženje drugog posla možda vam neće polaziti za rukom i u dužem narednom periodu. Saturn vam može predstavljati prepreke čak i na postojećem radnom mestu, te može doći do odlaganja povišice ili unapređenja. Međutim, vaši nadređeni će biti zadovoljni vašim radom, i verovatno da će vam dati značaj koji zaslužujete.

Devica – finansije u 2014. godini

Budite posebno oprezni u vezi sa finansijskim pitanjima ove godine. U prvoj polovini godine, vaši prihodi će biti zadovoljavajući a u drugoj će polovini stanje biti alarmantno. Odgovarajuće planiranje, promišljena raspodela resursa i  štednja mogu pomoći da pokrijete nepredviđene situacije koje će se verovatno pojaviti u drugoj polovini godine. U toku sledeće godine izbegavajte velike troškove, poput kupovine automobila ili kuće. Takođe pazite se  ljudi koji bi želeli da iskoriste vaše finansije u prvoj polovini godine. Izbegavajte posuđivati novac, pogotovo ljudima koji vam ni na koji način nisu bliski, a vi niste sigurni da li će ga vratiti na vreme. Sve u svemu, ova godina vam može biti prilično udobna na području finansija, jer osim prihoda imaćete i finansijsku podršku porodice.

Devica  – ljubav i brak u 2014. godini

Kao i na drugim područjima, prva polovina godine će vam biti povoljna čak i po pitanju ljubavi. Kada je u pitanju brak, period do jula je veoma povoljan. Situacija može biti upravo suprotna u periodu posle jula, neka prepreka može da spreči vezivanje za vašu srodnu dušu. Samci mogu očekivati da pronađu nekog posebnog, te ne oklevajte da zasnujete bračnu zajednicu, jer je pravo vreme i ako propustite ovu priliku , možda je nećete dobiti još jedno duže vreme. Bračni parovi treba da se potrude da provode dovoljno vremena zajedno inače postoji opasnost međusobnog udaljavanja. Postoje šanse sitnih sporova koji mogu narušiti vašu bračnu sreću, pa vam se savetuje da shvatite odnos ozbiljno i da svesno uložite napore da učinite jedno drugo srećnim. Ni pod kojim uslovima, ne dozvolite sebi da izgubite strpljenje.

Saveti za Device u 2014. godini

  • Razumno finansijsko planiranje je imperativ za vas u 2014. godini. Uštedite novac dok je priliv novca dobar, tako da vam kasnije u teškim vremenima može dobro doći.
  • Verujte svojim instinktima.
  • Kontrolišite svoju sklonost da drugima pronalazite greške. Prema drugima se odnosite onako kako želite da budete tretirani od strane njih.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top