Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Blizanci – ljubavni horoskop za 2014. godinu

U 2014. godini očekuju vas zanimljiva, ako ne i uzbudljiva dešavanja na planu ljubavnih veza.

Mars, planeta želje, će završiti svoj ciklus retrogradnog kretanja u kući ljubavi i erotike Blizanaca. Sledeće godine doći će do jedne retkosti, budući da će Mars ostati neuobičajeno dugo u ovoj kući: skoro osam meseci ( od 7.

Blizanci - horoskop za 2014. godinu

Blizanci – horoskop za 2014. godinu

decembar 2013 – 25. jul 2014. ), umesto pet ili šest nedelja, kao što to obično biva.

Advertisements

Prva polovina 2014.godine će doneti mnogo adrenalina, sentimentalnog entuzijazma i telesne požude. Kaže se da su Blizanci znak uma i razumnosti. Pa, sada će definitivno naučiti kako je to kada instinkti preuzmu stvar u svoje ruke, a telo i duša zahtevaju svoja prava.

Neki Blizanci će obnoviti interesovanje za svog partnera i ponovo pokrenuti svoj seksualni život, dok će se drugi ludo zaljubiti ili će delovati iracionalno u ime ljubavi, drugi će biti privučeni zabranjenim voćem, koje će želeti očajnički, bez obzira koliko će ih to koštati. Bez obzira na koji način, ovaj period će biti strastven, živ, dinamičan, pun događaja te moguće izmešan i sa incidentima.

Iznenađenja i naglih promena situacije neće nedostajati, jer će Mars biti u opoziciji sa Uranom, kao ni naglih promena raspoloženja.

Preporučuje se strpljenje, posebno u januaru 2014., kada bi za Blizance mogao nastupiti period stresa, te u periodu od 1. marta – 20. maja 2014.godine, kada će Mars biti retrogradan.

Do jula 2014. ljubavni život će na neki način biti obeležen novcem i materijalnim sredstvima.

U julu 2014 Mars će napustiti kuću ljubavi i erotike Blizanaca, a situacija će se opustiti. Veze će biti čvrsto biti povezane sa komunikacijom i putovanjima.

Intenzivno sentimentalni periodi će biti septembar, oktobar, drugi deo novembra i prva polovina decembra 2014. godine.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top