Horoskop za 2014. godinu

Blizanci

Uopšteni pregled 2014. godine za Blizance

Povećanje obaveza može vas naterati na drastične promene u životu, kao što je prekovremeni. Vaša dnevna rutina verovatno će biti poremećena. Uprkos činjenici da ćete raditi tako naporno, možda nećete biti zadovoljni rezultatima – posebno uz novčanu naknadu koju za to primate. Nećete imati nedoumica koji put da izaberete u karijeri. U slučaju da se nađete na raskrsnici, odmah ćete znati kojim putem da krenete. Kako bi se izborili sa obimom povećanim obimom posla, moraćete da povećate izdržljivost vežbanjem, ili jogom, ili bilo kojim drugim aktivnostima koje vas mogu ojačati. Na finansijskom planu, verovatno ćete se suočiti sa određenim preprekama u prvih nekoliko meseci ove godine, ali do kraja godine stvari bi trebale doći na svoje mesto. Zbog vašeg skoncentrisanosti na posao, mogli biste se otuđiti od prijatelja i voljenih osoba.

Blizanci – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Izgleda da će vam posao dobro ići ove godine. Stvari će napredovati po vašim planovima u prvoj polovini godine, tokom koje ćete biti dovoljno mudri da postavite temelje za drugu polovinu godine. Verovatno ćete nadmašiti svoje rivale, bez obzira koliko jaka je vaša konkurencija. Ne širite svoj tim previše, jer će vam biti teško da rukovodite povećanom radnom snagom. Međutim, možda ćete zaposliti nekoliko iskusnih ruku da ublažite svoj teret. Možda su pred vama, u 2014. godini i putovanja u inostranstvo, i to u cilju poboljšanja poslovanja. Faza od septembra do decembra je veoma povoljna za vas i događaji u ovoj fazi treba uticaće na vaše poslovanje u godinama koje dolaze.

Blizanci – karijera u 2014. godini

Pripremite se tešku godinu na profesionalnom planu. Iako datte sve od sebe, može se desiti da vaši napori ne budu priznati ili nagrađeni, što na vas može  delovati veoma depresivno, te se unapred morate zaštititi od

Advertisements

Blizanci - horoskop za 2014. godinu

Blizanci – horoskop za 2014. godinu

negativnih osećanja i misli. Možda je u pitanju nesigurnost ostajanja na radnom mestu, a što je još gore, sledeća godina nije naročito povoljna ni za promenu radnog mesta, tako da vam ostaje da čekate kada će se zvezde okrenuti u vašu korist, za šta postoje neke šanse u drugom delu godine. Međutim, ako dobijete novu radnu ponudu sa značajnim povećanjem plate, možete da je prihvatite samo ako ste spremni da se prilagodite potpuno novim okolnostima. Karijera je od vitalnog značaja u vašem životu, a posle prilično burnog perioda prethodne godine, nemojte to olako shvatati.

Blizanci – finansije u 2014. godini

Nedostatak finansija otežavaće vaš napredak u prvom kvartalu 2014. godine. Morate koristiti svoje resurse mudro kako bi uspešno isplovili iz ove teške faze, nakon čega možete očekivati da se vaši novčani prilivi značajno povećaju. Ne trošite novac nepromišljeno, već ga ulažite nazad u svoj posao, tako da možete da proširite svoje poslovanje, ili, ako niste samozaposleni, to jest radite za drugog, investirajte novac mudro kako biste obezbedili svoju budućnost. Ideja je da izgradite solidan temelj za godine koje dolaze, dačak i u teškim hitnim slučajevima  ne ostanete bez novca. Izbegavajte velike troškove po svaku cenu.

Blizanci – ljubav i brak u 2014. godini

Samci će se verovatno suočiti sa teškim iskušenjima i nevoljama u romantičnim vezama ove godine. Posebno u drugom kvartalu situacija može biti veoma delikatna, a šanse za prekid su velike. Međutim, za pokretanje ljubavnih odnosa sa mrtve tačke povoljna je prva polovina jula. Za bračne parove ova godina će biti veoma mirna. Ne samo da ćete biti na istoj talasnoj dužini , nego ćete biti jedno drugome i finansijska podrška. Verovatno ćete ići zajedno na odmor, a hemija između vas će da jača iz dana u dan.

Saveti za Blizance za 2014. godinu

  • Uspostavite dnevnu rutinu i strogo je se držite. Nemojte zanemarivati zdravstvene probleme. Uskladite svoje poslovne obaveze kako ne bi došlo do zamora.
  • Budite optimista i uključite se u kreativne delatnosti. Ne dozvolite da vas nadvladaju negativne misli.
  • Potrebno je da provodite kvalitetno vreme sa svojim najbližim i najdražim osobama, što će vam pomoći da se opustite i budete srećni.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top