Kineski horoskop

Blagonakloni bivol

Bivol Kineski horoskop

Photo by Pixabay

Bivol zauzima drugu poziciju kineskog Zodijaka.

Srećne boje: bela, žuta, zelena
Srećni brojevi: 1, 4 ( kao i oni brojevi koji sadrže ova dva broja kao na primer 41 i 14 )
Srećni cvetovi: tulipan, slak, cvat breskve
Godine bivola: …. 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021….

Ličnost bivola – pouzdan i marljiv

Bivoli su po znati po marljivosti, pouzdanosti, snazi i odlučnosti. Budući da su pošteni po prirodi, Bivoli imaju jak patriotski osećaj za svoju zemlju, ideale i ambicije za porodični život, te pridaju veliku važnost porodici i poslu.

Advertisements

Sve ove osobine su bitne odlike konzervativaca.

Žene koje pripadaju znaku bivola, tradicionalne su i verne, te pridaju veliku važnost obrazovanju dece.

Budući da po prirodi imaju želju da napraduju i veliko strpljenje, Bivoli mogu postići svoje ciljeve bez mnogo napora. Nisu pod uticajem drugih iz njihove okoline, ali nastoje da uvek doprinose ostvarenju svojih ideja, naravno, u skladu sa mogućnostima. Pre preduzimanja bilo kakve konkretne akcije napraviće detaljan plan sa razrađenim planovima i u njega uložiti svu svoju veru i fizičku snagu. Zbog toga ljudi rođeni u znaku vola doživljavaju veliki uspeh.

Zdravlje

Njihova najlošija osobina su loše komunikacijske veštine. Loši su u komunikaciji sa drugima i čak smatraju da nema smisla deliti ideje sa drugima. Tvrdoglavi su i sve rade na svoj način.
Baš zbog te tvrdoglavosti, često provode previše vremena u radu, retko si dopuštajući vreme za omor, toliko da su skloni zaboraviti da bi trebali nešto i jesti u toku dana, što im redovno izaziva probleme sa digestivnim traktom. Dakle, dovoljno odmora i redovna ishrana su ono što Bivolima treba.

Posao

Uz tvrdoglavu narav, lako podnose stres i napetost, te ih nerado otkrivaju drugima. Dovoljno odmora i povremena kratka putovanja došla bi mu kao melem na ranu.
Budući da su simbol teškog rada Bivolima odgovaraju poslovi u kojima oni mogu da kontrolišu sve – od prve do poslednje faze.

Uz oštro oko za detalje i divljenja vrednu radnu etiku oni nalaze zadovoljenje u karijerama koje su vezane za poljoprivredu, proizvodnju, mehaniku, mašinstvo, tehničko crtanje, umetnost, nekretnine, dizajn interijera i slično.

Kako se zbližiti s Bivolima?

BIvoli nisu prvaci u komunikaciji s drugima tako da nemaju bogat društveni život. Više vole uživati u samoći nego sudelovati u gupnim aktivnostima. Prijatelje tretiraju iskreno i veoma računaju na njih.

Kada su u pitanju ljubavni odnosi Bivoli nastoje svoje ljubavnike zadržati što duže. Česte promene ljubavnika im ne gode. Ženskim pripadnicima ovog znaka nedostaje ženstvenosti.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top