Kineski horoskop

Blagonakloni bivol

Bivol Kineski horoskop

Photo by Pixabay

Bivol zauzima drugu poziciju kineskog Zodijaka.

Srećne boje: bela, žuta, zelena
Srećni brojevi: 1, 4 ( kao i oni brojevi koji sadrže ova dva broja kao na primer 41 i 14 )
Srećni cvetovi: tulipan, slak, cvat breskve
Godine bivola: …. 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021….

Ličnost bivola – pouzdan i marljiv

Bivoli su po znati po marljivosti, pouzdanosti, snazi i odlučnosti. Budući da su pošteni po prirodi, Bivoli imaju jak patriotski osećaj za svoju zemlju, ideale i ambicije za porodični život, te pridaju veliku važnost porodici i poslu.

Sve ove osobine su bitne odlike konzervativaca.

Žene koje pripadaju znaku bivola, tradicionalne su i verne, te pridaju veliku važnost obrazovanju dece.

Budući da po prirodi imaju želju da napraduju i veliko strpljenje, Bivoli mogu postići svoje ciljeve bez mnogo napora. Nisu pod uticajem drugih iz njihove okoline, ali nastoje da uvek doprinose ostvarenju svojih ideja, naravno, u skladu sa mogućnostima. Pre preduzimanja bilo kakve konkretne akcije napraviće detaljan plan sa razrađenim planovima i u njega uložiti svu svoju veru i fizičku snagu. Zbog toga ljudi rođeni u znaku vola doživljavaju veliki uspeh.

Zdravlje

Njihova najlošija osobina su loše komunikacijske veštine. Loši su u komunikaciji sa drugima i čak smatraju da nema smisla deliti ideje sa drugima. Tvrdoglavi su i sve rade na svoj način.
Baš zbog te tvrdoglavosti, često provode previše vremena u radu, retko si dopuštajući vreme za omor, toliko da su skloni zaboraviti da bi trebali nešto i jesti u toku dana, što im redovno izaziva probleme sa digestivnim traktom. Dakle, dovoljno odmora i redovna ishrana su ono što Bivolima treba.

Posao

Uz tvrdoglavu narav, lako podnose stres i napetost, te ih nerado otkrivaju drugima. Dovoljno odmora i povremena kratka putovanja došla bi mu kao melem na ranu.
Budući da su simbol teškog rada Bivolima odgovaraju poslovi u kojima oni mogu da kontrolišu sve – od prve do poslednje faze.

Uz oštro oko za detalje i divljenja vrednu radnu etiku oni nalaze zadovoljenje u karijerama koje su vezane za poljoprivredu, proizvodnju, mehaniku, mašinstvo, tehničko crtanje, umetnost, nekretnine, dizajn interijera i slično.

Kako se zbližiti s Bivolima?

BIvoli nisu prvaci u komunikaciji s drugima tako da nemaju bogat društveni život. Više vole uživati u samoći nego sudelovati u gupnim aktivnostima. Prijatelje tretiraju iskreno i veoma računaju na njih.

Kada su u pitanju ljubavni odnosi Bivoli nastoje svoje ljubavnike zadržati što duže. Česte promene ljubavnika im ne gode. Ženskim pripadnicima ovog znaka nedostaje ženstvenosti.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top