Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Bik – ljubavni horoskop za 2014. godinu

U 2014. godini, kao i prethodne godine, Saturn će biti posvećen temama koje vas zaokupljaju: pouzdanošću, izdržljivošću, zrelošću, vremenom i strpljenjem.

Kada je u pitanju Saturn u vašoj kući parova, bićete više zaokupljeni sa svojim razmišljanjima, dok vaš partner neće imati isti entuzijazam da dopre do vas. Često ćete btii progonjeni osećajem nerazumevanja, samoće,

Bik - horoskop za 2014. godinu

Bik – horoskop za 2014. godinu

hladnoće i izolovanosti. Veze će biti testirane, a one u kojima već postoje problemi, mogle bi se prekinuti.

Advertisements

U nekim slučajevima, Saturn će doneti samoću, u drugima, partner bi mogao prolaziti kroz težak period. Ponekad, Saturn će obezbediti mogućnost izbora između različitih rešenja, tako da možete da ih uporedite, razumete šta hoćete i u skladu s tim izaberete prikladno rešenje. To međutim ne znači da treba da se zanosite romantičnim idejama, naprotiv, donesite razumne odluke.

U prvom delu 2014. godine, Saturn će biti u povoljnim aspektima sa Jupiterom, Neptunom i Plutonom, a sve tri ove planete podstiču znanje i obećavaju pogodne okolnosti za vezu kroz komunikaciju, prijateljstva i putovanja. Veza na daljinu ili putovanje preduzeto iz ljubavnih razloga moglo bi se desiti u prva tri meseca 2014.godine.

S druge strane, Mars, vladar Bikove kuće parova, biće u vašoj kući posla, obaveza ili bolesti do jula 2014., tako da je moguće da neće biti problema na ovim područjima života. Veza sa kolegom, sa nekim ko radi u medicinskom okruženju ili u okruženju sa strogim propisima ( vojska, policija, itd ) ne bi došao kao iznenađenje.

Ipak , Mars neće biti u udobnom položaju , tako da bi se mogli pojaviti problemi , posebno između 1. marta i 20. maja 2014., kada je Mars retrogradan.

Jun 2014. godine će biti opušten i senzualan mesec.

Avgust i prvi deo septembra 2014. mogli bi biti strastveni, ali takođe mogu i da dovedu do teških trenutaka ili radikalnih odluka.

Novembar 2014. godine donosi važne događaje koji treba da budu tretirani sa mudrošću i razboritošću.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top