Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Bik – ljubavni horoskop za 2014. godinu

U 2014. godini, kao i prethodne godine, Saturn će biti posvećen temama koje vas zaokupljaju: pouzdanošću, izdržljivošću, zrelošću, vremenom i strpljenjem.

Kada je u pitanju Saturn u vašoj kući parova, bićete više zaokupljeni sa svojim razmišljanjima, dok vaš partner neće imati isti entuzijazam da dopre do vas. Često ćete btii progonjeni osećajem nerazumevanja, samoće,

Bik - horoskop za 2014. godinu

Bik – horoskop za 2014. godinu

hladnoće i izolovanosti. Veze će biti testirane, a one u kojima već postoje problemi, mogle bi se prekinuti.

Advertisements

U nekim slučajevima, Saturn će doneti samoću, u drugima, partner bi mogao prolaziti kroz težak period. Ponekad, Saturn će obezbediti mogućnost izbora između različitih rešenja, tako da možete da ih uporedite, razumete šta hoćete i u skladu s tim izaberete prikladno rešenje. To međutim ne znači da treba da se zanosite romantičnim idejama, naprotiv, donesite razumne odluke.

U prvom delu 2014. godine, Saturn će biti u povoljnim aspektima sa Jupiterom, Neptunom i Plutonom, a sve tri ove planete podstiču znanje i obećavaju pogodne okolnosti za vezu kroz komunikaciju, prijateljstva i putovanja. Veza na daljinu ili putovanje preduzeto iz ljubavnih razloga moglo bi se desiti u prva tri meseca 2014.godine.

S druge strane, Mars, vladar Bikove kuće parova, biće u vašoj kući posla, obaveza ili bolesti do jula 2014., tako da je moguće da neće biti problema na ovim područjima života. Veza sa kolegom, sa nekim ko radi u medicinskom okruženju ili u okruženju sa strogim propisima ( vojska, policija, itd ) ne bi došao kao iznenađenje.

Ipak , Mars neće biti u udobnom položaju , tako da bi se mogli pojaviti problemi , posebno između 1. marta i 20. maja 2014., kada je Mars retrogradan.

Advertisements

Jun 2014. godine će biti opušten i senzualan mesec.

Avgust i prvi deo septembra 2014. mogli bi biti strastveni, ali takođe mogu i da dovedu do teških trenutaka ili radikalnih odluka.

Novembar 2014. godine donosi važne događaje koji treba da budu tretirani sa mudrošću i razboritošću.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top