Horoskop za 2014. godinu

Bik

Uopšteni pregled 2014. godine za Bika

Ako ste kojim slučajem preduzetnik verovatno ćete doživeti mnogo promena ove godine, od kojih će neke biti dobre, a neke loše. Budete li prinuđeni da dignete kredit, uradite to pre aprila. Držite se dalje od sudova ili bilo kakvih parnica, i pokušajte da rešite sve sporove van suda. Dobro je biti ambiciozan, ali pokušajte biti praktični, dok postavljate svoje godišnje ciljeve, jer ako budu previsoki možda nećete biti u mogućnosti da ih i ostvarite, a što može da bude veoma depresivno. U početnim fazama godine, možete se suočiti sa određenim problemima, što može dovesti do toga da potražite utehu u duhovnosti. Putovanja su u igri, a ako budete želeli da kupite nekretninu, ili novo vozilo, uradite to samo ako možete platiti gotovinom. Imaćete neophodnu podršku porodice, o čemu god se radilo.

Bik – poslovni horoskop za preduzetnike za 2014. godinu

Možda ćete morati angažovati više osoblja ako želite da unapredite svoje poslovanje, posebno na višim pozicijama, jer takve osobe mogu da preuzmu određene odgovornosti sa vaših ramena, pa ćete moći više da se usredsredite na ostvarivanje zamršenih ciljeva vaše vizije. Sigurni ste u sopstveni uspeh, koji može biti i veći nego što ste očekivali. Dinamično područje tokom sledeće godine biće područje finansija – dok će prihodi biti stabilni, možda ćete se pitati gde sav novac odlazi, tako da ćete možda morati držati novčanik čvrstim uzdama. Potrebno je u potpunosti iseći suvišne troškove, a i one neophodne smanjiti. Verovatno ćete  dobiti novi posao, ali nećete baš biti raspoloženi da preuzmete previše rizika. Međutim, ako izračunate da ga možete prihvatiti bez povećanja operativnih troškova i drugih troškova poslovanja, možete ga uzeti bez razmišljanja.

Bik – karijera u 2014. godini

Iako period između marta i maja može izgledati pomalo nestabilan, ukupan scenario izgleda dobro iz ugla vaše karijere. Verovatno će vam se otvoriti još unosnih mogućnosti, te ublažite svoje sumnje i bojazni, jer čak i ako

Advertisements

Bik - horoskop za 2014. godinu

Bik – horoskop za 2014. godinu

vam je potrebno neko vreme da se prilagodite novim okolnostima, sve ćete i dalje uspeti ako ostanete pozitivni i samouvereni. Novi posao će biti daleko veći izazov i podrazumeva više odgovornosti, pa se pripremite za njih. Trebalo bi da pokušate da imate drugarski odnos sa kolegama, i poslovnim partnerima. Budite praktični, i radite na poboljšanju svojih veština. Mnogo službenih putovanja je pred vama tokom sledeće godine. Razmislite i o pronalaženju posla u inostranstvu.

Bik – finansije u 2014. godini

Finansijske okolnosti verovatno će vam nametnuti neke ozbiljne probleme, posebno u prvoj polovini godine. U drugoj polovini godine, međutim, osećaćete se udobnije i sigurnije što se tiče finansija a novac će poteći  iz različitih izvora i poboljšati vašu likvidnost. Najbolja strategija bila bi izbegavanje bespotrebnih troškova u prvih pola godine, a kasnije ćete se moći ponašati slobodnije, ali ne i neodgovorno. Ako želite da investiraju novac, druga polovina godine biće vam povoljno razdoblje za kupovinu i prodaju. Vodite računa o balansu na bankovnom računu jer bi se moglo dogoditi da imate nepredviđenih troškova. 2014. godina vam nije pogodna za kupovinu novog vozila.

Bik  – ljubav i brak u 2014. godini

Kao i na drugim područjima, ova godina vam neće biti previše povoljna tokom prvih faza godine ni po pitanju romantike. Koliko je to moguće izbegavajte bilo kakva uplitanja u ljubavne afere, pogotovo jer postoji opasnost da postignete suprotan efekat pa će onda zalečivanje rana biti veoma težak zadatak. Ako ste u braku budite ljubazni prema svojim partnerima i pokušajte da ih razumete. Pre svega, pokušajte da ne pravite slona od muha, naprotiv, u trenutku kada osetite da stvari izmiču kontroli, pokušajte to blago dovesti u red. Tokom meseca maja, verovatno ćete osetiti toplotu strasti, ali nevenčani parovi ne bi trebalo da poduzimaju ništa više po pitanju bračnog statusa. Negde u septembru, vaša veza može doživeti neprijatan obrt, ali pokušajte da zadržite veru i tamni oblaci će uskoro proći.

Saveti za Bika za 2014. godinu

  • Svoje planove ostvarite do kraja, ali suzdržite se od akcije ako ne osećate da je pravo vreme za nju.
  • Vodite računa o svom zdravlju . Vežbajte redovno, i zdravo se hranite.
  • ‘Kad imam novac, ja ga i potrošim’ može biti vaš moto, ali to ne pokazujte.

Advertisements

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2019-2017 Moj horoskop

To Top